SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geldi, Durdu ve Böyle Sıktı

0
Güncellendi - 2016-01-09 02:46:46
Geldi, Durdu ve Böyle Sıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi, pompalı tüfek ile  işyerine ve önündeki araçlara ateş açtı. Olayda, 3 oto hasar gördü.

Olay, 8 Ocak Cuma saat 23.55 sularında Eski Terminal Caddesi köy garajlarının karşısında bulunan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre; yüzünü gizleyen bir kişi elindeki pompalı silah ile yolun ortasında işyerine doğru 4 el ateş açtı. Saldırıda işyerinin önünde park halindeki 3 ayrı araçta, saçmaların isabet etmesi sonucunda maddi hasar oluşurken, saldırgan kaçarak izini kaybettirdi.

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirilirken, ara sokak ve caddelerde kaçan şahsın bulunması için çalışma yürütüldü.

SALDIRI ANI KAMERADA

ec2Bu arada, silahlı saldırı olayı bir işyerinin güvenlik kamerasınca da kaydedildi. Güvenlik karması görüntülerine göre; başını kapşon ile yüzünü ise beyaz bir giysi ya da cisimle kapatan faili meçhul şahıs, Köy Garajı'nın içerisinden çıkarak işyerine yürüyor ve ardından ise yolun ortasında durarak elindeki pompalı tüfek ile 4 el ateş açıyor. Aynı şahıs saldırı sonrasında geldiği yöne doğru kaçarak izini kaybettiriyor.

HARAÇ KURŞUNU OLAYININ DEVAMI MI?

Öte yandan, meydan gelen saldırıda hedef olan işyerinin 18 Aralık 2015 Cuma günü Yeşiltepe Demir-Çimentocular Sitesi’nde yaklaşık 30 kurşunun sıkıldığı işyeri ile bağlantılı olduğu, son saldırının da bu olayın devamı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 18 Aralık 2015 tarihli olayda şüpheliler M. D. ve T.Ş. adlı şahıslar tutuklanmış, bazı şüpheliler ise aranıyordu. İşyeri ortaklarından bir kişinin Fahri Kayahan’da bulunan evinin önünde 31 Aralık 2015 tarihinde ise şüphe üzerine polise ihbar edilen otomobilde yapılan kontrolde 3 kişi 2 tabanca ve 1 av tüfeği ile birlikte yakalanmış, söz konusu araçta bir başka araca ait plaka takılı vaziyette bulunurken, bagajında ise traktöre ait plaka çıkmıştı. Söz konusu 3 şüpheli ifadelerinin ardından adli işlemleri sürmek üzere serbest kalmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mahmut (8 yıl önce)
    güzel malatyam ne hale gelmiş.hey gidi günler hey!
    0
    0
    Yanıtla
  • sülayman (8 yıl önce)
    ortalık tefecı santajcı dolu mermıde atarlar topta aatarlar hak eden alsın hakını
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (8 yıl önce)
    Sen gitip calisma millette harac iste ondan sonrda adalet iste varmi boyle bir ulke
    0
    0
    Yanıtla
  • Şinasi (8 yıl önce)
    Ekonomi olmazsa, eğitim olamaz. Eğitim olmazsa adalet olmaz. Adaletin olmadığı yerde huzur olmaz. Huzurun sağlanması için seçilmişlerin dikkatine !!!
    0
    0
    Yanıtla