SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geleceğe Yönelik Projemiz Var'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:41:27
'Geleceğe Yönelik Projemiz Var'
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Ayı İftar Programları devam ediyor. İlçeler ve mahallelerde düzenlenen iftar programlarının yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından engelli vatandaşlara da yönelik bir iftar yemeği verildi.

Dede Korkut Lokantası’nda verilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım ve Engelliler Merkezi yetkilileri ile çok sayıda engelli vatandaş ile aileleri katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen İftar Programında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, engellilerle tek tek ilgilenip, sohbet ederken yaptığı konuşmada engellilerin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Malatya’da onlarca derneği ve spor kulübü olduğunu kaydeden Başkan Çakır, Büyükşehir Belediyesi’nin toplumun her kesimine olduğu gibi engellilere yönelik de çok güzel çalışmaları olduğunu söyledi. 

Başkan Çakır, “Sorunlar bitmeyecek ama bu sorunlara çözüm bulmamız gerekiyor. Bir yandan sorunlara çözüm bulmaya çalışırken, bir yandan da geleceğe yönelik projelerimiz var. İnşallah bunları bir bir hayata geçireceğiz. Kent konseyimiz çok önemli çalışmalar yapıyor. Kent Konseyi Genel Sekreterimiz Ali Bey ve Engelliler Merkezi sorumlumuz Soner beye teşekkür ediyorum. Engelliler merkezimizi bugüne kadar belli bir aşamaya getirdiler. Hizmetleri daha da artırmak adına Engelliler Merkezimizi bir müdürlüğe dönüştüreceğiz. Tek amacımız engelli kardeşlerimizin sorunlarına daha çabuk ve kalıcı çözümler üretebilmek. Eğitim gören 200’ün üzerinde engelli kardeşimizden 75’inin kadro alması bizleri çok sevindirdi: Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek. Sahadaki tüm engelleri kaldırmak bizim görevimiz. Bunun için çalışıyoruz” dedi.

Davete katılan engelli ve ailelerine teşekkür eden Başkan Çakır, her zaman engellilerle birlikte olduklarını sözlerine ekledi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız