SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geleceği Birliktelikle Kuracağız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:48:48
'Geleceği Birliktelikle Kuracağız'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, AKPli meclis üyeleri ve AKP merkez ilçe teşkilatı ile Şahin Tepesi sosyal tesislerinde  istişare toplantısı yaparak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Yeşilyurt Belediyesi Şahin Tepesi Sosyal tesislerinde gerçekleşen istişare toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer, Yeşilyurt Belediyesi AKPli meclis üyeleri , Yeşilyurt AKP Merkez İlçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt AKP Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ve partililer katıldı.

POLAT " YEŞİLYURT'UMUZU HEP BİRLİKTE DAHA İLERİ SEVİYELERE ULAŞTIRACAĞIZ"

Toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Biz göreve geldiğimiz ilk andan itibaren istişareye, karşılıklı fikir alışverişine her zaman önem vermiş bir ekibiz. Bu kapsamda gerek diğer kamu kurumlarımızla, gerek siyasi partilerimizle gerekse de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişarelerimize devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki birlikten kuvvet doğar. İnşallah bu birliktelik ve ortak akıl anlayışıyla hareket edersek Yeşilyurt'umuzu çok daha ileri seviyelere ulaştırabiliriz. Allahın izni ile Yeşilyurt ilçemizin geleceğini bu birliktelik sayesinde kuracağız. Ben istişare toplantısına katılan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.

Toplantının ardından katılımcılar Yeşilyurt Belediyesinin Prestij projelerinden olan ve proje birimi mimarları tarafından tasarlanan 11 adet Seyir Kulesi tasarımlarından en beğendiklerine oy kullandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız