SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geleceği Çok Parlak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:47:08
A- A+ PAYLAŞ
 
Romanya'da yapılan Eurokids Kampı'na davet edilen masa tenisinin 11 yaşındaki minik sporcusu Alican Şeker, Malatya'ya dönde. 
 
"YETENEKLİ BİR SPORCU"
 
18-24 Şubat 2012 tarihleri arasında Romanya'da yapılan Eurokids Kampı'nda Türkiye'yi temsil eden 2 öğrenciden biri olan Alican Şeker'in başarılı maçlar çıkardığı öğrenildi.  Masa Tenisi Eurokids Başantrenörü Branka Şivil'in, yaptığı değerlendirmede, "Alican Şeker, yetenek ve oyun zekasını aynı anda kullanabilen, geleceği çok parlak bir sporcu" ifadesini kullandığı öğrenildi. 
 
"EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ"
 
Alican Şeker'in öğrenim gördüğü Rahime Batu İlköğretim Okulu Müdürü Haşim Tezcan, "Öğrencimiz uluslararası bir organizasyonda ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Okulumuz 5. Sınıf öğrencisi olan Alican Şeker ders ve sporda aynı anda başarılı olunduğunu gösterdi, kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı. 
 
"ÖNEMLİ BİR TECRÜBE"
 
Alican Şeker ise, "Romanya'da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu gelecekteki hayatım için önemli bir tecrübe oldu. Haftada 6 gün antrenman yapıyorum. Planlarıma antrenman saatine göre ayarlıyor, sistemli bir şekilde derslerime çalışıyorum. Bunun sonunda da başarı geliyor. Bana içten destek olan okuluma, sınıf öğretmenim ve aileme teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız