SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geleceği de Karartıyorlar!

A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçen Cumartesi günü 72 Batman maçına çıkmayan Malatyaspor'u hükmen mağlup sayıp, 3 puanını da sildi. Sarı- kırmızılı takım, bir maça daha çıkmazsa ligden ihraç edilecek.

Malatyaspor'da sezon başında Mustafa Korkmaz'ın başkanlığında bir yönetim oluşturulmasına katkı sağlayanların, takım çok kötü gidince ortadan kaybolmaları, Korkmaz'ın takımın maçlarına dahi gelememesi, 45 yıllık takımın 6-7'şer gollü mağlubiyetlerle grupta averaj takımı haline gelmesi, en son tarihinde ilk kez bir maça çıkamaması ile devam eden "rezaletler serisi", bu duruma müdahale edilmemesi nedeniyle devam ederken, PFDK da çıkılmayan bir maçın cezasını kesti. Kurulun kararı şöyle açıklandı:

"MALATYASPOR Kulübünün, 30.04.2011 tarihinde oynanan 72 BATMANSPOR - MALATYASPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup futbol müsabakasında, belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesinden ötürü Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a. Maddesi uyarınca (3-0) HÜKMEN MAĞLUP sayılmasına, ayrıca mevcut puanından galibiyet anında verilen puan kadar (3) PUAN SİLİNMESİNE,."

Korkmaz yönetiminin, kalan iki maça da çıkılmayacağı yolundaki kararının, kulübün ligden ihracını ve gelecek sezonunu da etkileyecek cezaları gerektireceği, bu yönetimin böylece takımın geleceğini de yok etmeyi hedeflediği öne sürülüyor.

Malatyaspor'u, amatör lige düştükten sonra, içerisinde bulunduğu yönetimsel ve kurumsal "bataktan kurtarma", yeniden yapılanabilme olasılıklarının da böylece ortadan kaldırılarak, kulübe, olabilecek en büyük zararın verilmesi yolunda ilerlenmekte olunduğu ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız