SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geleceği Düşünerek Yapıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sanayi esnaflarıyla biraraya geldi.

Bu buluşmaya ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Mahalle gezilerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar düzenleyen, esnaf gezilerini periyodik olarak sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sanayi esnafıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKKB Başkanı Ali Evren, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbey, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, belediye başkan yardımcıları, bazı daire müdürleri ile sanayi esnafı katıldı.

Toplantıda konuşan ESKKKB Başkanı Ali Evren, Yeni Malatyaspor Kulübünün bir üst lige çıkmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Malatya Belediyesinin sürdürdüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini vurgulayan ESKKKB Başkanı Ali Evren, halkın yararına olan bütün çalışmaları takdir ettiklerini, Malatya’ya yarar sağlayacak her çalışmanın da en büyük destekçisi olacaklarını kaydetti.

Evren, “Bizler de elimizi taşın altına koyarak, yardımcı olmaya hazırız. PTT Caddesinde sürdürülen çalışmalar sonucunda ortaya güzellikler çıkarıldı. Sanayimizde alt yapı çalışmaları tamamlandı. Yeşil alan olarak ayrılan bir bölgemiz var. Burada da park yapma çalışmaları yakında başlayacak. Mermercilerimizle, kerestecilerimiz için uygun şartlarda, standartlara uygun acilen site oluşturulması gerekiyor. Sanayimizin gelişmesi için bu çalışmayı yapmamız gerekiyor” dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin de yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın zaman zaman organize ettiği esnaf gezileri ve toplantıların ne kadar önemli olduğunun altını çizerek, “Düzenlenen toplantılarla birlik, beraberlik ortamı oluşturuluyor. Herkes sorununu anlatıyor, ortak çözüm yolları bulunuyor. Yine bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da yaptığı konuşmada yaptıkları bütün çalışmaları ve planlamaları Malatya’nın geleceğini düşünerek yaptıklarını söyledi.

Başkan Çakır, Malatya’nın sağlıklı bir şekilde büyüyüp, gelişmesi için merkeze yakın belde ve ilçeleri de içine alan çevre düzeni planı hazırlama çalışmalarının devam ettiğini, trafik master planı ile kangren hale gelen trafiğin daha da rahatlayacağını, planlamaları yaparken de bilim adamları ve bilirkişilerle çalıştıklarını söyledi.

Başkan Çakır, “Malatya bölgenin cazibe merkezi, bir sanayi kenti, bizler Malatya’yı el birliğiyle sizlerinde desteğiyle modern bir kent haline getireceğiz. Şehrimizi Fuar alanından, Beylerderesi çıkışına kadar şehir mobilyalarıyla, çiçeklerle, güllerle değişik bir çehreye büründüreceğiz. Bunun yanında İnönü Caddemiz, Cengiz Topel Caddemiz, Halep Caddemiz, Cezmi Kartay Caddemizi ve Niyazi Mısri Bölgemizi, Söğütlü Cami ve çevresini modern bir görünüme kavuşturacağız. Bu dönem 27 km. yağmur drenaj kanalı çalışması yaptık. Bu sayıyı ilerleyen dönemlerde daha yukarı taşıyacağız. Semt Konakları yapacağız. Örnek semt konağını Yeşiltepe bölgemize yapacağız. Yapacağımız bütün çalışmalarda zaman zaman eksikliklerimiz ve hatalarımız olabilir, sizlerin uyarıları ve telkinleri bizi mutlu eder. Çalışmalarda vereceğimiz rahatsızlıktan dolayıda şimdiden anlayışınızı bekliyoruz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız