SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Geleceğimiz İçin Önemli Bir Maç”

0
Güncellendi - 2018-03-29 01:57:18
“Geleceğimiz İçin Önemli Bir Maç”
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira, Gençlerbirliği karşılaşmasının hem kulübün geleceği hem de kendi hayalleri için önemli bir karşılaşma olduğunu ifade etti.

Pereira, ligin 27.haftasında Cumartesi günü sahalarında Ankara ekibi Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Ligdeki durumları açısından Gençlerbirliği maçının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Pereira, “Bundan sonraki kalan süreçte bütün maçlar birbirinden zorlu olacak. Ama sezon sonunu rahat mı geçireceğiz, rahat mı bitireceğiz yoksa zor mu bitireceğiz onu bu maç belirleyecek. Bu yüzden sezonun en önemli maçına çıkacağımızı düşünüyorum. Bu maçın hem kulübün geleceği için hem de bizim hayallerimiz için çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. Bütün oyuncu grubu da bunun farkında. Herkes antrenmanda bütün ciddiyetle maça hazırlanıyor” dedi.

“GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA SAHADA OLMAYI UMUYORUM”

Fransız oyuncu sakatlık sürecine ilişkin, “Sezon başı da benim için zor olmuştu. Çalışmaya takımdan ayrı başlamıştım. Şimdide bir sakatlıktan dönüyorum. Şimdi takıma yardım edebilmek için yüzde yüzümü verebilirim. Yüzde yüz olarak hazırım. Gençlerbirliği ile oynayacağımız çok önemli maçta sahada olmayı umuyorum” açıklamasında bulundu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Issaam chaebeke nin sahada varlığı bile belli değil.Sağ kanatta Sincer seth ve pereira olmalı.Chaebeke kesinlikle süper lig oyuncusu değil. Sadık ın sırtından geçiniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (6 yıl önce)
    son 2 maç 3 defans, pereira yok. Bakalım bu sefer Pereira ile başlanacakmı maça. Yoksa teknik heyet mağlubiyetlere kılıf olarak pereiranın yokluğunumu bahane ediyor. Bence öyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Pereira mutlaka ilk onbirde olmalı.Fenerbahçe ve Trabzon maçlarındaki hatayı tekrarlamamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (6 yıl önce)
    Olmalısı karaoğlan
    0
    0
    Yanıtla