SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geleceğimizin Karar Günü.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:07:58
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım  seçimlerinin Türkiye ve Malatya açısından büyük önem taşıdığını ve  iktidar tarafından uçurumun kenarına sürüklenen Türkiye’nin kararını vermek zorunda  olduğunu ifade eden MHP Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, “1 Kasım geleceğimizin karar günüdür” dedi.

Türkiye’de yaşanan olumsuzlukların, iktidarın ve havuz medyasının tüm engellemelerine rağmen halkın önüne serildiğini kaydeden MHP Adayı Kazancıoğlu, “Halkımız mevcut iktidarın hangi yanlışları yaptığını ve söylediği yalanları biliyor. Milliyetçi oyları almak için hangi entrikaları çevirdiğini herkes görüyor. Artık uyanık olma zamanıdır. Bir gün farklı, ertesi gün farklı konuşanların  halkımızdan gereken cevabı 1 Kasım günü alacaklarına inanıyoruz. Bu iktidar Türk halkının aklıyla dalga geçmekte. Terör odakları ile masaya oturdular, ülkenin geldiği durum ortada. İnandığımız değerleri siyasete alet ettiler, 17-25 Aralık olayları zihnimizden halen silinmemiştir. MHP’nin haksızlıklar ve yanlışlar karşısında ortaya koyduğu duruş takdir görmekte. Bu ülkenin geleceği MHP iktidarı ile şekillenecektir. Güçlü bir Türkiye için, onurlu bir yaşam için oylar MHP’ye“ şeklinde konuştu.

Kuluncak İlçesi’nde ve Yeşiltepe’de vatandaşlar ile bir araya gelen Şinasi Kazancıoğlu, Türkiye’deki  olumsuz gelişmelerin yanı sıra Malatya’nın da son 13 yılda kötü yönetildiğini ve bölgemizdeki diğer illerin hizmet konusunda iyi noktalara gelmesine rağmen Malatya’nın halen hizmetle ilgili tıkanıklıklar yaşadığını da vurguladı. Kazancıoğlu  sözlerine şöyle devam etti: 

“Malatya’da istihdam sorunu büyüyor, doğru dürüst bitmiş duble yolumuz yok. Bizimle başlayan stadyumlarda maçlar oynanıyor, biz halen stadımızın bitmesini bekliyoruz. Nitelikli göç veriyoruz. Malatya bu kadar önemli desteği verdiği iktidardan ne aldı. Sadece yalanlar… yalanlar..”

MHP’nin  iktidarında vaad ettiği her hizmeti biran önce hayata geçireceğini de hatırlatan Kazancıoğlu, "Taşeron işçiler kadroya geçecek. Diyelim ki bir evde kimse çalışmıyor  çalışacak durumda değil  o eve para yardımında bulunulacak.  Kira yardımı ayda 250 tl olacak ayrıca  700 tl. de çalışacak insanı olmayan evlere yardım edilecek. Artı öğrencisi bulunan ailelere okul yardımıda yapılacak. Yine söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle kadınlarımızın tarım sigortası diye ödedikleri adı başka olabilir ama sigorta ödemesini biz karşılayacağız." dedi 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız