SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geleceğin Bayan Futbol Yıldızları"

0
Güncellendi - 2018-06-23 04:18:26
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü tarafından açılan futbol okulunda çalışmalar sürüyor.

 Malatya'nın profesyonel anlamda tek kadın takımı olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni yetenekleri bünyesine katmak için çalışıyor. Mavi beyazlılar, açacağı futbol okulu kapsamında altyapısına yeni oyuncular katarak, profesyonel takımı daha da güçlendirmeyi planlıyor.

  Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, antrenör Erdoğan Özdemir'in desteğiyle açtıkları bayan futbol okulunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  Çelebi, Malatya'nın tek profesyonel kadın futbol takımı olduklarını anımsatarak, "Geleceğin bayan futbol yıldızlarını yetiştirmek istiyoruz. Bu kapsamda da çalışmalarımız sürüyor. 7 ila 16 yaş grupları arasındaki sporculara futbol eğitimi veriyoruz" dedi.

  Futbol okuluna ilginin arttığını ifade eden Çelebi, "Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Kar topu gibi her gün büyüyen sporcu sayımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bünyemize katılacak yeni sporcuları da bekliyoruz. Yapacağımız çalışmalarla yeni yetenekleri de kadromuza katmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız