SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geleceğin Milli Takımı İçin 3 Malatyasporlu..

A- A+ PAYLAŞ

A Milli Futbol Takımı'nda, 2008 Avrupa Şampiyonası ve 2010 Dünya Kupası hazırlıkları başlarken, teknik direktör Fatih Terim, geniş tabanlı kampa 47 oyuncu çağırdı. Bu futbolcular arasında Malatyaspor'dan da Aytaç, Hakan Aslantaş ve Bilal bulunuyor.

Terim, yaptığı yazılı açıklamada, bu kampların ilkinin, 4-6 Aralık tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirileceğini söyledi.

Terim'in Antalya'ya davet ettiği isimler şöyle:

Aykut Erçetin (Galatasaray), Tolga Zengin, Ufukhan Bayraktar, Adem Koçak, Tayfun Cora (Trabzon), Volkan Babacan (Fenerbahçe), Ali Üçkulak, Ergün Teber, Kemal Okyay, Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayseri), Bulut Basmaz (Kocaeli), Erhan Güven, Baki Mercimek, Uğur Boral, Kerem Seras (Gençlerbirliği), Hakan Aslantaş, Aytaç Ak, Bilal Kısa (Malatya), Metin Depe, Merter Yüce, Ali Ölmez (Altay), Evren Kürkçü, Fahri Tatan, Yasin Çakmak, Gökhan Kaba (Ç. Rize), Bekir İrtegün, Gökhan Güleç (Gaziantep), Emre Güngör, Burak Karaduman, Umut Bulut (Ankaragücü), Veli Kızılkaya (K. Maraş), Hayrettin Yerlikaya (Sivas), Egemen Korkmaz, Eser Yağmur (Bursa), Hürriyet Güçer, Emre Aktaş (Ankara), Kenan Aslanoğlu, Caner Erkin, Sinan Kaloğlu (V. Manisa), Selçuk İnan (Ç. Dardanel), Olgay Coşkun (Karşıyaka), Volkan Çekiç (Konya), Burhan Eser (Diyarbakır), Enver Işık, Süleyman Numan Çarıkçı (Göztepe), Burak Yılmaz (Antalya).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız