SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geleceğin Yıldız Adaylarından

0
Güncellendi - 2016-07-27 01:59:57
Geleceğin Yıldız Adaylarından
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un genç kalecisi Abdulsamed Damlu 17 yaşına girdi. Geleceğin yıldız adayları arasında yer alan Damlu, takımla birlikte birinci etap kamp çalışmalarına katılırken, ikinci etapta da takımla birlikte olacak.

Futbola Yeni Malatyaspor altyapısında başlayan Damlu, 2014 yılında profesyonelliğe geçiş yaptı. Geçtiğimiz sezon Sandıklıspor’da kiralık olarak forma giyen genç eldiven, sezonun bitiminin ardından takıma geri döndü.

Fiziği ve U-21 takımında ortaya koyduğu performansla göz dolduran Damlu, geleceğin yıldız kalecileri arasında gösteriliyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Eren (7 yıl önce)
    Malatyali olarak su icimizdeki hasutluk olmasa var ya biz kimleri kimleri yildiz yapardik ama yoruma da bakarsak ki hep ayniyiz.ya birak yildiz desinler ne var yani.yeni malatyaspor sana da sesleniyorum madem yildiz olarakta tanitilmasina musade ediyorsan eskilerin yaptigi hatayi yapmayacan bu adami oynatacaksin malatya takiminda malatyali oynayacak alt yapidaki adam oynayacak.zamaninda emrah tunceli tutamadiniz elinizde bide adamdan gecistirme bedelini odeterek gonderdiniz sayin malatya takimlari bidaha bu duruma dusurmeyin malatyamizin cocuklarini.oynatin ya bi iki sans verin bi iki hata yapsin onemli degil hemen silip atmayin.herkes malatyasporu birakip giderken emrah tuncel bu takımın basindaydi kalecisiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Diabate (7 yıl önce)
    Geleceğin yıldız adayı olsa idi şu an Dünya kulüplerinden birinde oynuyor olması gerekirdi. Yaşı şu an 17. Arkadaş yetenekli olabilir ama geleceğin yıldız adayı olamaz. Geleceğin yıldız adayı bakınız : Emre Mor
    0
    0
    Yanıtla