SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecek 54 Yılı İnşa Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2017-06-20 02:39:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(MASKİ) Genel Müdürlüğü “3. Geleneksel Personel Buluşmasını” Nikâh Sarayında gerçekleştirdi. Buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve MASKİ Personeli katıldı.

Dr. Özgür Özdemir: “ Gelecek 54 Yılı İnşa Etmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir: “3. yılımızda MASKİ Genel Müdürlüğü olarak alan hâkimiyetini tamamen sağlamış durumdayız. Arguvan Bozan’dan Pütürge Örmeli’ye, Doğanşehir Çığlık’tan Akçadağ Kadıibrahim’e, Kale Kumluyazı’dan Doğanyol Gökçe’ye kadar Malatyamızın tüm alanında hizmet ediyoruz. MASKİ çalışanları olarak halka hizmeti hakka hizmet olarak kabul ediyoruz. Ramazan ayında suyun kıymetini daha fazla idrak ediyoruz. Suyumuzun kıymetini bilerek bir damlasını dahi israf etmemek için canla başla çalışıyoruz. Malatya’nın her noktasında İçmesuyu, Kanalizasyon, Yağmursuyu Altyapı çalışmalarımız için projeler hazırlıyor, yatırım yapıyoruz. Sağlam ve modern altyapıya kavuştuğumuzda Malatyamızın doğal kaynak suyunu gelecek nesillere temiz bir şekilde bırakmanın mutluluğunu yaşayacağız. Malatyamıza hizmet etmenin gururunu ve yaptığımız hizmetlerle gelecek 54 yılı inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizi cesaretiniz, azminiz ve çalışma ahlakınızdan ötürü tebrik ediyor, hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim bundan sonraki yıllarımızda hep birlikte daha nice projelerle yatırımlarla Malatyamıza hizmet etmeyi nasip etsin.” dedi.

Başkan Ahmet Çakır: “MASKİ, Türkiye’ de Marka Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor”

“MASKİ, 3 yılda hızlı bir şekilde kurumsallaşması tamamlamış, güçlü bir ekiple sahada olan, proje üreten, yatırım yapan sağlam bir kurum. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün temeldeki amacımız takım ruhuyla çalışarak şehrimizin insanlarına en kaliteli hizmeti sunmak, yaşam kalitesini yükseltmektir. Malatya her anlamda hizmet alanına döndü. Ulaşamadığımız hiçbir bölge kalmadı. Yaptığımız çalışmalarla MASKİ Türkiye’ de marka bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geldiğimiz bu noktayı daha da ileriye götürmek sizlerin elinde. Malatyamızın suyuna hizmet etmek için hep beraber çalışıyoruz. Önümüzdeki iş planlamalarında hepimiz görev ve sorumluluklarını bilerek inşallah hizmetlerimizi arttırarak devam edeceğiz. Ramazan ayı; iyilik, yardımlaşma ve tebessüm ayı. Oruç tutup ibadet ederken gönül alarak gönül kırmadan çalışmamız gerekiyor. Malatya her anlamda hizmet alanına döndü. Ulaşamadığımız hiçbir bölge kalmadı. Şehirde kırsalda çalışmalar yapılıyor. Zor şartlarda büyük işler üretiliyor. Allah kazasız belasız çalışmalar nasip etsin. İş sağlığına dikkat ederek işlerimizi yapmamızı Allah nasip etsin. Malatya’nın modern ve sağlam altyapıya kavuşması için çalışmalar yapan Genel Müdürümüz Özgür Bey başta olmak üzere her kademede görev alan bütün ekip arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Rabbim heyecanınızı azminizi arttırsın. Her daim güzel hizmetler yapmamızı nasip etsin. Yüreğini ortaya koyup Malatya için canla başla çalışan bütün ekip arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • nazim ilhan (6 yıl önce)
    sayın özgür bey sizden ve müdürlerinizden malatyalılar olarak saya gidin iş verdiğiniz mütaitleri denetleyin eve 10 dakika geç gidin saha da yoksunuz medyada olmayla olmaz kul hakkı nabal çok üstünüzde ............................
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (6 yıl önce)
    işinize saygı duyuyoruz hizmet ediyorsunuz ama çalışmalarınız hiç de insancıl değil hala yarım işler var yolu kazıyorsun lağım kapağı koyup arkana bakmıyorsunuz iş sorumluluğu yok ekiplerde insana hizmet edin zararlı olmazsınız mütahitlere para kazanmanın dışında insanlık nedir onu öğretin sizden ricamız ........................................... işinize saygı duyuyoruz sizde bizlere saygılı olun lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir Beko (6 yıl önce)
    Umarız Maski Kurumsal Alanda Başarı Çıtasını Yükselterek Çalışmalarına Devam Eder.
    0
    0
    Yanıtla