SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecek Açısından Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:33
A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı nedeniyle çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Paşaköşkü ve İsmetpaşa Caddesi üzerinde yaklaşık 500 kişiyle bayramlaştı. Ağbaba, Zaviye, Paşaköşkü,Ataköy, Özalper, Zafer ve Fırat Mahallelerinde de çat kapı ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutladı.

CHP Milletvekili Ağbaba, İsmetpaşa Caddesi ve Paşaköşkü’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, çocuklarla ve vatandaşlarla bayramlaştı. Ağbaba’yı karşılarında gören mahalle sakinleri önce şaşırdılar, ardından Ağbaba’yla uzun süre sohbet ettiler. Yoğun ilgiyle karşılanan Ağbaba, vatandaşlara şeker ikramında bulundu.

Vatandaşlarla sohbet eden Ağbaba, bayramın sorunsuz bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu. Bayram süresince Malatya’da çeşitli ziyaretler gerçekleştireceğini kaydeden Ağbaba, ülke gündemi ve Malatya’nın sorunlarıyla ilgili vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Türkiye’nin çok zorlu  bir süreçten geçtiğini kaydeden Ağbaba, yaklaşan yerel seçimlerin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, Malatyalıların bu gerçekten hareket ederek oylarını kullanmasını istedi.

Paşaköşkü ve İsmetpaşa Caddesi üzerinde yaklaşık 500 kişiyle bayramlaşan CHP Milletvekili Veli Ağbaba, daha sonra Zaviye, Ataköy, Özalper, Zafer ve Fırat Mahallelerinde çat kapı ziyaretler gerçekleştirerek halkın bayramını kutladı.

FOTO: Coşkun KURT

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız