SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecek Daha Güzel Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:53:03
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya'daki tesis yatırımlarının 140 milyon TL'yi bulduğunu söyledi. 

Tesisleşme adına Malatya'da güzel yatırımların yapıldığını kaydeden Fındıklı, "Türkiye’nin gelişimi ile paralel şekilde ilerliyor. Yalnız Malatya’ya has bir durum değil. Türkiye’nin her yerinde akıl almaz bir şekilde ilerliyor. Bunda hükümetin spora verdiği önemle de alakalı bir durum. Ekonomik parametrelerin sonucunda oluşuyor. Malatya’nın spor branşlarında eksikliklerini belirledik. Bakanlığımıza bildirdik. Her yıl en az üç proje sunuyorduk. Cumhuriyet tarihi bakımından tesisleşme adına 3 katı bir yatırım oldu. Cumhuriyet tarihinden bu yana 32 milyon TL'lik bir yatırım yapılmışken, şuanda bizim yatırımlarımız 140 milyon TL'yi buldu. İnşallah gelecek daha güzel olacak" dedi.

"YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Fındıklı, tesisleşme adına yatırımların devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Şeker Fabrikası alanında büyük bir spor salonu, tam olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi inşa ettik. Yeşiltepe'de bir futbol sahası ve bir spor salonu bulunuyordu. Oraya 2 futbol sahası ile çok katlı ve çok amaçlı antrenman salonları ilave ettik. Tecde’de tesisimiz yoktu. Orada da tesis sahibi olduk. İnönü Üniversitesi'nin karşısında üniversitenin bize verdiği alana büyük bir arena stadyumu yanında olimpik atletizm pisti, iki adet futbol sahası birde kapalı tenis kortu yapıyoruz. Battalgazi’de spor salonu bitirdik. Arapgir’de spor salonumuzu bitirdik. Akçadağ’da spor salonumuzu tamamladık. Her ilçede spor branşlarında çalışmalar yaptık. Malatya için büyük bir kazanım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız