SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelecek Elimizde' Hatıra Ormanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:24:19
'Gelecek Elimizde' Hatıra Ormanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, SODES kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi tarafından yürütülen ‘Gelecek Elimizde’ adlı proje için hatıra ormanı oluşturuldu.

Malatya Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi tarafından yürütülen ‘Gelecek Elimizde’ adlı SODES projesi kapsamında 350 öğrenciye yönelik olarak piknik ve 5 bin adet fidan dikimi Çolaklı köyü mevkiinde yapıldı.

Proje nedeniyle oluşturulan ‘Gelecek Elimizde’ hatıra ormanı için düzenlenen törene; Vali Yardımcısı Mehmet Sait Kurnaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdülkadir Gündem, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Künkül, Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca iye çok sayıda davetli ve 9 ayrı okuldan gelen 350 öğrenci katıldı.

Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, projenin SODES kapsamında Valilik ve Emniyet Müdürlüğü’nün işbirliği ile hatıra ormanı oluşturulduğunu belirterek, “Bu projeler ülkemizin şuanda geldiği noktayı da gösteriyor. Biz Emniyet Teşkilatı olarak 5-10 yıl önce araçlarımıza yakıt bulmakta zorlanırken, bugün devletimiz ve Emniyet teşkilatımız sosyal projeler yürütülür hale gelmiştir. Bu durum ülkemizin geldiği noktanın en güzel göstergesidir. 350 öğrencimizin katılımı ile 5 bin adet fidan dikeceğiz. Bu ülkenin toprağının ve sosyal hayatının hem gerçek anlamda fidanlara ihtiyacı ver hem de sizin gibi böyle genç beyinlere, genç dimağlara ihtiyacı var. Kurduğumuz hatıra ormanın hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca ise, “2013 yılında Malatya’da 3 milyon 17 bin adet fidan diktik. 2014 yılı ilkbaharında ise 1 milyon 250 bin adet fidana ulaştık. İnşallah yıl sonunda 3.5 milyon fidana ulaşacağız” dedi.

Törende Vali Yardımcısı Mehmet Sait Kurnaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdülkadir Gündem, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak birlikte fidan dikerek, can suyu verdi. Emniyet Müdürü Uluayak, törene katılan öğrenci ve emniyet mensuplarıyla da birlikte fidan dikti.

Fidan dikiminin ardından törene katılan öğrencilere müzik eşliğinde piknik yaptırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız