SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecek İçin Umutluyuz"

0
Güncellendi - 2019-12-03 18:18:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) heyeti Malatya Organize Sanayi Sitesi'nde fabrikaları gezdi ve gerçekleştirdikleri yatırımlarla Malatya'da istihdam yaratan işadamlarına teşekkür plaketi verdi. MİAD Başkanı Yunus Akdaş, " Malatya'ya yapılan her yatırım bizleri gururlandırıyor, gelecek için umutlandırıyor" dedi.

Malatya Girişim Gurubu tarafından Malatya'da hizmette olan Malatyapark otelin, Movenpick Hotel ile yaptığı anlaşma nedeniyle gerçekleştirilen törene katılmak ve MİAD'ın 2019 yılı son Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirmek amacıyla Malatya'ya gelen MİAD Üyesi işadamları, hafta sonunda Malatya Organize Sanayi Sitesi'nde bazı fabrikalara ziyarette bulundu.

"GELECEK İÇİN UMUTLUYUZ"

Yunus Aktaş başkanlığında Organizeyi ziyaret eden MİAD üyesi işadamları ilk olarak , yaptığı büyük yatırımı kısa bir süre önce hizmete açarak dikkatleri üzerine çeken işadamı Vahap Tanrıverdi'ye ait fabrikayı ziyaret etti.

İşadamlarına fabrikayı gezdiren Tanrıverdi, Malatya'dan aralarında Almanya, Fransa , İngiltere, Hollanda gibi ülkelerinde bulunduğu 11 ülkeye ürün gönderdiklerini ifade ederek, "Fabrikayı rahmetli babamın vasiyeti üzerine kurdum, çokta mutluyum. Kendi memleketimde gençlere iş imkanı oluşturmak ayrı bir sevinç. Ürünlerimiz iç piyasa için değil ihraç amaçlı. Yazıhan 'da başlattığımız personel eğitimlerini Battalgazi ve Hekimhan da da gerçekleştireceğiz" dedi.

Fabrikayı gezen ve bilgi alan işadamları daha sonra düzenlenen plaket törenine katıldı. Yunus Akdaş , İşadamı Vahap Tanrıverdi'ye teşekkür plaketini verirken yaptığı konuşmada, "Ekonomik sıkıntıların yaşandığı süreçlerde gerçekleştirilen yatırımlar çok daha büyük anlam taşımaktadır. Vahap kardeşimizin bu yatırımı bizleri gururlandırmış ve gelecek içinde umutlandırmıştır. Bu tür yatırımların Malatya'mıza yapılması için MİAD olarak elimizden gelen çalışmaları ve katkıları yapacağız. Bu bizim bu memlekete borcumuzdur. "dedi.

MİAD heyeti daha sonra yine Malatya'lı işadamı İlhan Şahintürk'e ait iplik fabrikası ile BAYKAN Tekstili gezdi. İşadamı Şahintürk'ün de Malatya'ya önemli yatırımlar yaptığını hatırlatan MİAD Başkanı Yunus Akdaş, Malata'nın işadamlarına sağlayacağı teşvik imkanlarıyla önümüzdeki yıllarda yatırımların daha da artabileceğini hatırlattı. Akdaş, Şahintürk ve BAYKAN Tektstil yetkililerine de birer teşekkür plaketi sundu.

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANDI

Bu arada, MİAD'ın 2019 yılı son Yüksek İstişare Kurulu toplantısı da Malatya'da gerçekleştirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Emeklerinize sağlık, Malatyamıza yardım eden herkeste , ALLAH Bin kere razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla