SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelecek Nesiller İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Bizler Malatya'da yaşayanları bir bütün olarak gören, bölge ve kabilelere göre sınıflandırmayan, kişisel menfaatleri değil, toplumsal menfaatleri gözeten bir anlayışın temsilcileriyiz" dedi.

AKP Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, yaptığı açıklamada "Dedikodularla bir seçim sürecini götürmeye çalışanlar, projelerin konuşulmasından rahatsız olan kişiler, ilimize zarar vermekten başka bir sonuca ulaşamazlar. Hazırladığımız kitapçıkta belediye yönetimindeki anlayışımızı, temel ilke ve politikalarımızı, misyonumuzu, vizyonumuzu anlattık. Diğer başlıklarda beş yıldızlı bir Malatya için, idari yapılanma, ulaşım, fiziki yapılanma, sosyal belediyecilik, kültür - sanat ve spor olmak üzere, projelerimizi bu alt başlıklarda topladık. Malatya kamuoyuna yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerimizi yapmaya devam edeceğiz. İşimiz hizmet, gücümüz milletimizdir dedik, Malatya'yı Türkiye'nin ilk on ili arasına sokmak ve marka bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Amacımız sadece seçimi kazanmak değil, daha önce aldığımız yüzde 67,7'lik oy potansiyelini yüzde 70 ile güçlendirerek, Başbakanımızın çalışmalarına, dik duruşuna desteğimizi bir kez daha pekiştirmektir. Hizmet için güç birliğini seçen, ben değil biz anlayışıyla, ortak aklı benimseyen, ekibimiz ilimizi daha modern, daha çağdaş bir il yapmak için çalışacaktır. Bizler Malatya'da yaşayanları bir bütün olarak gören, bölge ve kabilelere göre sınıflandırmayan, kişisel menfaatleri değil, toplumsal menfaatleri gözeten bir anlayışın temsilcileriyiz. Uzman kadromuzla gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız" dedi.

Çakır, konuşmasında, "Sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare halinde olacağız, sorun ve sıkıntıları tespit etmek, çözmek, birlik beraberlik içerisinde daha hızlı ve daha çabuk gerçekleşir. Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız, bu sorumluluk yükümüzü arttırmış, halkımızın bize verdiği destek, dik durmamızı sağlayacak, dikleştirmeyecektir" diye konuştu.

Bu arada, Eğitim Bir-sen Malatya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Milletvekili Ömer Faruk Öz, İl Başkanı Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır bir araya geldi.

Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır seçim çalışmaları kapsamında İtfaiye Müdürlüğünü, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ni ve Akpınar semtindeki esnafları da ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız