SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecek Nesillere Bırakmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:10:39
A- A+ PAYLAŞ

Gedik Mahallesi Eğitim ve Kültür Derneği'nin "Fidanları Toprakla Buluşturalım" etkinliğine Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın katılarak destek verdi. 

Milletvekili Cemal Akın, dernek yöneticilerinin ve mahalle halkının yeşile önem verip, fidan dikerek örnek hareket sergilemelerinden dolayı tebrik etti.

Gedik Mahallesi Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Emin Avcı, yaptığı konuşmada, dernek olarak çalışmalarımızın insan ve yaşam alanlarımıza yönelik olduğunu ve faaliyetlerinin bu yönlü süreceğini söyledi.

Avcı, "Bugün ilçemiz ve mahallemiz için fidanları toprakla buluşturarak gelecek nesillere bir miras bırakmak arzusundayız" dedi.

Gedik Mahallesi Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Bekir Yaşa ise, fidan dikiminin, içinde yaşadığımız çevreye karşı önemli bir sorumluluk olduğunu belirterek, yetkililerden yeşil alanların korunması ve imara açılmaması çağrısında bulundu.Yaşa, “Fidanları iki günde dikersiniz, bu çok zor bir iş değil. Önemli olan o fidanların bakımıdır. Şehrimizin birçok yerinde bazı kurum ve kuruluşlarımızın hatıra ormanı tabelaları var, maalesef tabelanın arkasında ağaç yok. Tabiatı “sadaka-i cariye” bilinci ile yeşillendirmeye ve korumaya mecburuz” ifadelerini kullandı.

Gedik Mahallesi Eğitim ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Serdar Barak da, çevre daha birçok faaliyetlerde bulunacaklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız