SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelecek Sezona Hazırlanıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Orduspor'la deplasmanda oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçtan sonra Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç'ten, alınan puanın çok önemli olmadığı açıklaması gelirken, Malatyaspor'un geçen yılki çalıştırıcısı, Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan da, geçen yıl kendisinin elinde bulunan kadrodan daha güçlü olmayan Malatyaspor kadrosuna övgü geldi.

NE DEDİLER?
Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, Orduspor karşısında alınan 1 puanın kendileri için çok önemli olmadığını, gelecek sezona hazırlandıklarını belirtti.

Karşılaşmanın mücadele açısından çok güzel yüksek tempolu geçtiğini ifade eden Ömeroviç, "Orduspor ile oyun kalitesi çok iyi bir futbol oynadık. Geçen hafta güzel ve net bir skorla Kocaelispor'u yenmiştik. Orduspor gibi bir deplasmandan bir puan aldığımız için mutluyuz. Ancak buradan aldığımız puan bizim için çok fazla önemli değil. Esas olan önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapabilmek. Bu nedenle ortaya koyulan performanslar hem oyuncular için referans olacak hem de yönetim planlarını yapabilmek için futbolcuları izleyeme şansı bulacak. Burada ortaya koyduğumuz mücadeleden ben memnunum. Çok güzel bir maç oldu. Orduspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" diye konuştu.

Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, yaptığı açıklamada, kazanmak için çıktıkları maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzüntülü olduklarını söyledi. Her şeye rağmen Orduspor'un 13 haftadır yenilmediğini ve neredeyse forvetsiz maçlara çıktıklarını dile getiren Kartal, "Malatyaspor'un 8-9 tane Süper Lig'de oynayan çok tecrübeli futbolcuları var. Bizim de her zamanki gibi tam tersine çok önemli 3-4 futbolcumuz yok. Elimizdeki mevcut oyuncularımızla biz bu mücadeleyi veriyoruz. Rakibimiz
karşısında aradığımız golü de bulduk. Ancak golden sonra bir anlık dalgınlıkla kalemizde golü gördük. Oyuncularım kazanmak için elinden gelenin en iyisini yaptı. Sonuçta bu takım her şeye rağmen 13 haftadır mağlup olmuyor. Neredeyse forvetsiz sahaya çıkıyoruz. Onun için ben bu takımla gurur duyuyorum. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

İlk 6 şanslarının halen devam ettiğini belirten Kartal,"Kalan maçlarımızda bir Eskişehirspor karşılaşması bizim için zor olacak. Ondan sonra oynayacağımız Kartalspor ve Giresunspor maçlarını kazandığımız takdirde ilk 6'ya gireceğimizi düşünüyorum. Önemli olan bu sıkıntılı ortamdan en karlı nasıl çıkabiliriz onun hesabını yapıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız