SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelecek Tek Başına İktidarda'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

Beraberinde il başkan yardımcısı İsmail Tercan, il yönetim kurulu üyeleri Murat Turgut, Ahmet Gönüllüoğlu, merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Abuzer Karakaya ve partililerle birlikte Akçadağ ilçesini ziyaret eden Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, ilçe danışma toplantısına katıldı.

Mücahit Fındıklı, ilçe danışma toplantısında yaptığı konuşmada, "Bizler AK Parti hükümeti olarak AK Parti teşkilatları olarak hep şuna dikkat ederiz. Buraya bir çok vekilimiz gelir. Yani bütün vekillerimiz ilçe ilçe gezerler biri bir ilçeye giderse öbürü öbür ilçeye gider, gidilmedik ilçe gidilmedik köy, eli sıkılmadık vatandaş bırakmamaya gayret ediyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki Türkiye'nin geleceği 2011 seçimlerinde AK Parti'nin tekrar tek başına iktidara gelmesinde yatıyor"ifadelerini kullandı.

"Bu memleketin geleceği açısından bu yaptığımız anayasa değişiklikleri, hakim savcılar ve adalet mekanizmasında yaptığımız değişiklikler ve 2011 yılında yapacağımız yeni sivil anayasa ile birlikte bu memleket gerçek anlamda şeffaf bir demokrasiye kavuşacaktır"diyen Fındıklı, daha sonra özetle şunları söyledi:

"Hukukun üstünlüğünü gerçek anlamda tesis etmiş olacağız. Dolayısıyla Türkiye bu zorlukları 2011 yılında tek tek bu açtığı yolu tek tek inşa ederek Türkiye'nin yolunu düze çıkarmayı hedeflemiştir. Onun için bizim 2011 döneminde birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ederek tekrardan AK Partiyi tek başında iktidar yapma noktasında elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız. Burada vekil olmak başkan olmak ilçe başkanı olmak veya buranın bir neferi olmak arasında hiçbir fark yok. Hepimiz bu davanın yücelmesi bu davanın yürümesi bu hareketin nihai noktaları torunlarımızın önünü açacak bu hareketin başarıya ulaşması için el birliği ile gayret edeceğiz."

Fındıklı, sonrasında Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar'ı makamında ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız