SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecekle İlgili Bir Görüşmemiz Olmadı"

0
Güncellendi - 2018-05-16 19:08:40
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray maçı öncesi yönetime bir sunum yaptıklarını ancak geleceğiyle ilgili henüz net bir karar vermediklerini ifade ederek, “Yönetime sunum yaptım ama gelecekle ilgili yönetimle benim şahsımla ve ekibimle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Önümüzdeki Kayserispor maçından sonra yönetimle oturup konuşacağız. Bir toplantımız olacak. Orada her şey daha netlik kazanacaktır diye tahmin ediyorum” dedi.

  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Bulut, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşma, önlerindeki Kayserispor karşılaşması, takımdaki son durum, transfer çalışmaları ve takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

  Kendileri açısından kolay bir sezon olmadığını belirten Bulut, "Geldiğimden buyana zor sezon geçeceğinin bilincindeydim. Söylediğim bir kelime vardı her zaman onun arkasında durdum. Ne olursa olsun sonuna kadar burada duracağım diye söyledim. Allaha şükürler olsun her şey isteğimiz doğrultusunda gitti. Ligde kalmayı başardık. Bir maçımız daha var Kayserispor maçı Cuma günü. Bunu tek ben değil, ben ekibim ve futbolcularımla beraber bunu başardık. Zor günler geçirdik. Tesiste olsun, oynadığımız maçlarda olsun, verilmeyen gollerimiz olsun, giden puanlar olsun. Tabi bizimde hatalarımız oldu. Bireysel hatalarımız oldu. Biz bunların üstesinden geldik. Eninde sonunda ligde kalmayı başardık bu önemliydi bizim için" diye konuştu.

  Galatasaray maçından önce yönetimle yaptıkları toplantıda 3 yıllık bir projenin sunumunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Bulut, "Üzerinde iki ay çalıştığımız bir projeydi. Kısa vadede neler kulübümüze katabiliriz. Bu kısa vade dediğim alt yapıyla ilgili, tesisimizle, sahalarımızla ilgili neler yapmamız gerekiyor, neleri geliştirmemiz gerekiyor, neleri kulübümüzün içinde değiştirmemiz gerekiyor ve neleri ilerletmemiz lazım böyle bir sunum yaptım. Kendileri bana çok beğendiklerini ve çok faydalı olacağını söylediler. Bu şekilde bir sunumumuz oldu. 3 senelik bir proje sunduk. 3 sene sonunda U15 de oynayan bir futbolcu 3 sene sonra 18 yaşına geldiğinde A takım seviyesine çıkması gerektiğini kendilerine ilettik ve o seviyeye yaklaşması gerekiyor. Çünkü 20 yaşındaki futbolcu şuan gördüğümüz U21 takımımızda 20-21 yaşında futbolcularımız var. Halen A takım seviyesinde değiller. Onlardan pek fazla fayda maalesef göremiyoruz. O yüzden alt yapıdaki çalışmamızı biraz değiştirip 3 sene içerisinde 15-16 yaşındaki futbolcu 18-19 yaşına geldiğinde A takım seviyesinde olması gerekiyor" diye konuştu.

  Geleceği ile alakalı henüz yönetimle görüşmediğini belirten Bulut, "Yönetime sunum yaptım ama gelecekle ilgili yönetimle benim şahsımla ve ekibimle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Önümüzdeki Kayserispor maçından sonra yönetimle oturup konuşacağız. Bir toplantımız olacak. Orada her şey daha netlik kazanacaktır diye tahmin ediyorum. Transferle ilgili ve genel durumla ilgili her şey o toplantıdan sonra daha netlik kazanacaktır" şeklinde konuştu.

  Bir gazetecinin ‘gelecek yılla ilgili bir hedefinin olup olmadığıyla alakalı’ soruya Bulut, "Şuan bir hedef söyleyemeyeceğim. Çünkü o hedefi Kayserispor maçından sonra yapacağımız toplantının neticesinde belirleyebileceğiz o hedefi veya belirlemeyeceğiz" yanıtını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Bülent (5 yıl önce)
    Bu tesislerin arkasindaki daglari agaclandirsalar iyi olur , her defasinda boz daglari görmek Hos degil , her Fotograf böyle .Hoca iyi is cikardi devam edilmeli en azindan zoru görünce kacip gitmedi , elindeki malzemeye göre zoru basardi? Bravo bir gercek varki oda Bu sezon daha zor gececek hocaya güvenmeli takim düsse Bile devam edilmeli bir Altinorduspor modeli yararli olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Erol hoca her konuda haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Erol hoca sanki dedigim olmazsa giderim gibi konusuyor umarım yönetimle anlasır. Zaten söyledikleri mantıklı planlar yönetimin üç senede avrupa planı gercekten varsa erol hocayla gelecek planlarını biran önce yapması gerekir ve transfer konusunda gecen yıl yapılan hatalar yapılmayıp erken davranılması gerekiyor. Iyi oyuncular baska takımlara gitmeden ön anlasmalar yapılsa daha iyi olur yoksa biz alana kadar bütün yetenekli oyuncular kapıs kapıs gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (5 yıl önce)
    Erol hocanın altyapı ile ilgili tesbitleri oldukça önemli.Bizim gibi bütçeleri kısıtlı takımların mutlaka altyapıdan futbolcu kazanmaları gerekir.Birde kulüp kültürümüzn oluşturulması gerekir.Ödemeleri zamanında yapan,disiplinli,gerek teknik heyet gerekse futbolcusu ahlaklı taraftarı türbin düzeni takıma desteğini en üst düzeyde yapan camia olmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru tespitler...
    0
    0
    Yanıtla