SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecekte Malatya Çok Güzel Olacak"

0
Güncellendi - 2017-06-19 01:29:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncaklılarla iftar programında bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuluncak Meydanın da verilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar, daire başkanları, şube müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Yemekten önce kısa bir selamlama konuşması yapan Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, “En güzel ayda en güzel günlerde bir arada olmanın verdiği mutluluğu hiçbir yerde bulamayız. Ramazan ayının feyzinden ve bereketinden yeteri kadar faydalandığımıza inanıyorum. Ramazan aylarında oluşan gönül birliğinin her zaman sürmesi gerekiyor. Bu tablo bütün insanları mutlu ediyor. Bugünde bizi burada bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kuluncak’ın her geçen gün güzelleştiğini belirten AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Büyükşehir Belediyemiz ile Kuluncak Belediyemizin uyumu ortaya güzel işler çıkarıyor. Bugünde bu güzel sofranın etrafında bizi toplayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan ayının çok özel ve güzel bir ay olduğuna dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan ayının mağfiret ve günahlardan kurtulma ayı olduğunu söyledi.

Sofraların karabalık olmasının farklı anlamlar taşıdığını belirten Başkan Çakır, “Hiç tanımadığınız insanlarla bir araya gelip, aynı sofrayı paylaşmak, davetlere icabet etmek Ramazanın ruhunu yansıtıyor. Biz bu ruhu bugün Kuluncakta yaşıyoruz. İnsanları unutmamak gerekiyor. Ramazanı iklimine uygun yaşıyoruz. Fakat bizim gibi yaşamayan birçok Müslüman ülkesi var. Dualarımız Müslüman coğrafyasında kan ve gözyaşının olmadığı iftarı görebilmek. Bu anlamda gözü kulağı ülkemizde olan milyonlarca Müslüman kardeşlerimiz var. Onlara yardım eli uzatmak zorundayız. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ilçelerimize önemli yatırım ve hizmetlerde bulunuyoruz. Artarakta devam edecek. Gelecekte Malatya çok güzel olacak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ayrıca Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı da ziyaret etti.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    duyan da göreve yeni geldi sanır. 10 senedir neredeydin? geçmiş olsun başkan. inşallah işinin ehli bir aday gösterir ak parti. yoksa oy moy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Goker (6 yıl önce)
    İnşallah eskişehir yepyeni bir şehir yapan chp Malatyada belediye seçimlerini kazanır. Beledigeçilirken zerre anlamiyorsunuz malatya akp den beridirli rant yuvası oldu.Bu malatyali Belediye secimlerinde size artık oy vermeyecek...Umarım malatyada belediye seçimlerini chp kazanır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Niye şimdi değil. Biz yapamiycaz mi demek istemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fethiye (6 yıl önce)
    Çakır kardeş ben iddia ediyorum bir dahaki seçimde bağımsız aday olsan meclis üyesi bile olamazsın hangi partiden aday olursan ol hiçbir yere seçilemezsin bırak bu işleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (6 yıl önce)
    Seçimde görüşürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Hangi gelecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Buyuksehirimizin malatya merkez dahil olmak uzere ilcelerde dahil yikip dokmedigi yer kalmadi sanayide ustalar bayram ediyodu sanayi kavsagina cakirin heykelini yaptiracaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Gelecektemi ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Rezil yollarimizda gözde bi sehiriz zaten gelecege cok bisey kalmadi
    0
    0
    Yanıtla