SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelemeyen Şimdi Geliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:51:43
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, güz döneminde de çalışmalarını sürdürerek önemli grup yollarında yol genişletme ve asfaltlama yapıyor.

Taşmış ve Gündüz Mahallelerinin ulaşımını sağlayan 4 metre genişliğindeki yolu 10 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi, 10 kilometre uzunluğundaki yolda altyapı çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı. 

Koçköy Mahallesinin ulaşımını sağlayan 6 kilometre uzunluğundaki yol da 3 metre genişlikten 8 metre genişliğe çıkarıldı. Altyapıları tamamlanan yollara stabilize malzemesi serilirken, sıkıştırma işlemleri tamamlanan yollar 2016 yılında asfaltlanacak. 

Mahallelerinde yapılan yol çalışmaları beğendiklerini ifade eden bölge halkı, uzun yıllardır bu hizmetleri beklediklerini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Koçköy Mahallesinin yolunun bulunmadığını belirten Mahalle Muhtarı Ali Sırma, “Yolumuz önceden yoktu. Hastalarımızı eşeklerle, atlarla götürürdük. Yol gerçekten medeniyet, şimdi hastalarımızı araçlarımızla götürebiliyoruz. Ulaşım daha güvenli oldu. Yolun yapıldığını duyan ve uzun yıllardır köyüne gelmeyen insanlar buraya gelmeye başladı. Büyükşehir Belediyemiz zor arazi şartlarında büyük uğraşlar sonucu yolu açmayı başardı. Çok emekler verildi. Yolun yapılmasını sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız