SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelemiyorum, Özür Dilerim!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:01:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yönetiminin, teknik direktörlük teklifi götürdüğü ve ısrarlı olduğu Ziya Doğan, bu teklifi kabul etmedi. 

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in, anlaşabilmek için ısrarla teklif götürdüklerini ve görüşme yaptıklarını belirttiği Ziya Doğan, Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Malatyaspor'un Sayın Başkanı Adil Gevrek'in sabahtan gece yarılarına kadar Malatyaspor'un gelecekteki temellerini atmak için çırpındığını yakından gören biri olarak ona bu ortamda yardımcı olamadığım için inanılmaz üzgünüm, gelemeyişimin sebeplerini kendilerine anlattım. Kimse yanlış anlamasın, objektif bir insan olarak vicdanımın sesi tüm Malatyalıların Başkana sahip çıkmalarını söylüyor. Kendi adıma da herkesten özür diliyorum."dedi. 

Yeni Malatyaspor'da, önümüzdeki sezon için Teknik Direktör olarak Cafer Aydın'la yeniden anlaşıldığı açıklandıktan bir hafta sonra bu kez Aydın'la yolların ayrıldığı, teknik direktör arayışlarına başlandığı yolunda açıklamalar yapılmış, daha önce Malatyaspor'da görev yapan Ziya Doğan'la görüşüldüğü bildirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız