SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelin, 'Damat Dede'yi Çarptı!

A- A+ PAYLAŞ

75 yaşındaki şahsın, evlenmek üzere Hatay’dan getirdiği kadının, ziynet eşyası alışverişinden sonra, altınları alarak kayıplara karıştığı bildirildi.

Başharık Mahallesi’nde oturan 75 yaşındaki A.K. adlı şahsın, polise yaptığı başvuru, vukuat raporunda “27/10/2008 günü saat: 11.50 sıralarında müracaatta bulunan müşteki ifadesinde, 25/10/2008 günü evlenmek amacı ile Hatay ilinden getirdiği N.K. isimli bayan ile yukarıda belirtilen adreste ikamet eden kızının yanına geldiklerini, kuyumcular çarşısındaki kuyumcudan 4 adet altın bilezik, 2 adet altın yüzük ve 1 çift altın küpeyi alarak evleneceklerinden dolayı bayana verdiğini, bugün saat: 07.30 sıralarında N.K. isimli şahsın altınları da alarak evden ayrılmış olduğunu fark ettiğini, araştırmasına rağmen bulamadığını, N.K. isimli şahıstan ve bu bayanı kendisine evlenmek için bulan H.K. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, adı geçen şüphelilerin firari olarak aranmalarına ve tahkikata başlanmıştır.” Açıklamasıyla yeraldı.

Polis N.K. adlı kadın ile H.K. adlı şahsı arıyor.

BANKADA DOLANDIRICILIK..
Bu arada, polise başvuran 69 yaşındaki F.D. adlı kadın, Atatürk Caddesi’ndeki bir banka şubesine emekli maaşını çekmeye gittiğini, 315 YTL çektiğini, bankadan çıkmadan yanına gelen 25-30 yaşlarında esmer tenli bir şahsın, ikramiye verdikleri bahanesiyle kendisini dolandırıp, parasını ve banka cüzdanını aldığını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız