SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelin Her Konuda Anlaşalım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:48:47
A- A+ PAYLAŞ

Yunanistan’da yayınlanan Kontranews gazetesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Atina ziyareti nedeniyle birinci sayfasında Türkçe manşet atarak, “Yeter artık kabadayılık gelin her konuda anlaşalım” yazdı. 

Başbakan Davutoğlu’nun Atina ziyareti nedeniyle Türkçe manşet atan ve neredeyse sayfanın tamamında Türkçe yazılar paylaşan gazete, “Sizlerle dost ve partner olmak istiyoruz. Düşünün nasıl bir güce sahip oluruz Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs bir olursa…” ifadesine yer verdi. Gazetede yer alan yazıda ayrıca, “Sayın Başbakan, 100 yıldır kavga eden ve birbirinin gözünü çıkarmaya çalışan iki halk görmekten sıkıldık. Yeter artık gelin anlaşalım. Ülkemiz ne zaman sorunla karşılaşsa 'Komşu bir yardıma ihtiyacın var mı' diye soracağınız yerde, hemen savaş gemilerinizi, balıkçı teknelerinizi ve uçaklarınızı çıkarıp Ege’de turlamaya başladığınızı görüyoruz. Bölgemizde petrol ve doğalgaz mevcut. Gelin anlaşalım. Bu petrolün büyük bir kısmını komşularımızın almasını, İngiliz ve Amerikalıların yemesine yeğleriz. Gelin memleketlerimizi 'cennete' dönüştürelim." ifadeleri yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız