SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelin, Nasıl İzlediğimizi Görün'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Geçmişten Günümüze Polis adlı bir fotoğraf sergisi açıldı.

Polis Haftası kapsamında düzenlenen sergi, Soykan Parkı'nda açıldı. Serginin açılışını yapan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "10 nisan Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü. Biz her yıl 10 nisanda bu günü kutluyoruz. Bu vesileyle değişik etkinlikler düzenliyoruz. Temel amacımız, vatandaş ile devletin iç içe yaşamasıdır. Emniyet teşkilatımız ile vatandaşımızın et ile tırnak gibi iç içe olmasıdır. Vatandaşın desteğini almayan bir teşkilatın başarılı olamayacağını düşünüyoruz. Vatandaşın desteğini almak için değişik etkinlikler yapıyoruz. 1880 yılından bugüne kadar polislerin kıyafet ve yaşam tarzını sergileyen, icraatlarını sergileyen resimleri sergiledik. Bu etkinlikle Polis Haftamızı başlatıyoruz. Değişik etkinliklerimiz devam edecek. Çocuklar için her yıl tertip ettiğimiz Çocuk Festivali, mensuplarımız için eğlence gibi etkinlikler yapılacak. Vatandaşların desteği ile bir araç kampanyası başlatmıştık. Kampanyaya katılanlara şilt verme töreni de yapacağız. Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutacağız.10 Nisan günü bir resepsiyon vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kahya, kurdeleyi, parkta bulanan vatandaşlarla birlikte açtı. Kahya, "Hepinizi Emniyet Müdürlüğü'ne bekliyorum. Sizi parkta otururken sürekli görüyoruz. Burada sohbet ederken Emniyet binasında sizi MOBESE ile görüyoruz. Eğer gelirseniz, sizi nasıl izlediğimizi göstereceğiz. Hepinizi Emniyete bekliyorum" şeklinde konuştu.

Kahya ve vatandaşlar daha sonra sergide yer alan fotoğrafları inceledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız