SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelincik Tepe'yi İmara Açıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:53:30
Gelincik Tepe'yi İmara Açıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde bulunan Gelincik Tepesi için uydu kent projesi hazırladıklarını söyledi. 

Vuslat TV’de yayınlanan programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gelincik Tepesi ilgili hazırladıkları projeleri anlattı.

Büyük projelerin hayata geçmesi için çalışacaklarını belirten Gürkan, “Biz Malatyalılar olarak yeni hükümeti ve kabineyi iyi değerlendiremediğimiz zaman, yarın kuzey çevre yolunu aşamayız, kuşak yolları açamayız, yeni uydu kentler kuramayız. Bu hükümet iyi değerlendirilmesi lazım. En acil şekilde kuzey çevreyolunun açılması için gerekli adımlar atılmalı. Kuşak yolları büyükşehir belediyesi üstlendi. Ama kuzey çevreyolu için Ulaştırma Bakanlığı’nın kamulaştırmaya para vermeyiz anlayışını ortadan kaldırması gerekiyor. Başka illerde sahiller doldurulup otobanlar ve havaalanları yapılıyor da Malatya’da neden kuzey çevreyolu yapılamasın” diye konuştu.

Orduzu’nun Bahçebaşı Mahallesi’ndeki Arslantepe Höyüğü’nün arkasında bulunan Gelincik Tepesi için hazırlık yaptıkları projeye hakkında da ilk kez açıklamalarda bulunan Gürkan, “Gelincik Tepesi’nde 3 bin dönümlük bir alanımız var, orada uydu kent yapmak için çalışmalar yapıyoruz. Orası tarım arazisi değil, boş ve taşlık bir alan. Manzarası anlamında da Malatya’nın en güzel yeri, proje aşamasında ne kadar konut yapılacağı belirlenecek” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız