SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelinen Nokta..'

A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü olağanüstü kongresi yapılacak olan ve aynı günkü Elazığspor maçına gidip gitmeyeceği hala belli olmayan Malatyaspor'da belirsizlik sürüyor.

Malatyaspor Kulübü'nün olağanüstü kongresi 24 Ocak'ta yapılacakken, çoğunluk sağlanamadığından 31 Ocak'a ertelenen kongre, mevcut yönetimin ve teknik heyetin istifa etmesi, bazı futbolcuların sözleşmelerini feshedip şehri terk etmesi nedeniyle önem taşıyor.

Bu arada, Malatyaspor'un gidişatıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı açıklamada, "Malatyaspor'la ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. En doğru ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Malatyaspor'a beklenildiği kadar sahip çıkılmadı. Sahip çıkan taraftarlar ve belediye oldu. Belediyenin tüm giderleri karşılaması mümkün ve doğru değil. Biz elimizden geldiği kadar destek verdik. Biz geldikten sonraki süreçte, daha önce verilen sözler vardı, 630 bin lira gibi bizim dönem öncesinde verilen çekler vardı. Temmuz, Ağustos aylarında ödedik. Daha sonra ise şu anki arkadaşlara 1 milyon lira gibi destek sağlama sözünü verdik. Bunun sözünde de durarak Malatyaspor'un sahaya çıkmasını sağladık. Bundan sonra ne yapılabilir, sağlıklı düşünmek lazım. Malatyaspor için neler yapılabilir diye bir komite kurulmuştu zaten. İnşallah doğru ne ise onu yapacağız. Taraftarlar yönetimi devir aldı. Belediye'de maddi destek oldu. İstenilen şekilde sahiplenilmemesinin bir takım gerekçeleri var. Gelinen nokta, istenilmeyen noktadır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız