SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelinliği Biz Dikeriz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez Konak Pratik Kız Sanat Okulu'nda yapılan yıl sonu etkinliğinde kıyafetler ve el işi göz nuru işlemeler görücüye çıktı.

Yapılan etkinliğe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Örnek, şube müdürleri Memduh Büyükkaya, Salih Aydın, İhsan Gencay, Şeyma Eryılmaz, Okul Müdürü Semiha Çoban Öğretmenler, öğrenciler ve konaklı vatandaşlar katıldı.

Maharetlerin sergilendiği törende açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Numan Örnek, "Sizler gösterdiğiniz gayret ve çalışmaklarınızla emsallerinize örnek oldunuz. Yaptığınız açılış ve sergilediğiniz el emeği göz nuru becerileriniz ortaya çıkardığınız eserler için sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Daha sonra katılanlar tarafından sergiler gezildi. Ayrıca birde mahalleli bayanlara yönelik ve okulda öğrenip ev hanımları tarafından dikilen çeşitli kıyafetlerden oluşan defile düzenlendi.

Konak Pratik sanat okulu hazırladıkları Sosyal Destek Projesi (SODES) projesi ile Malatya'nın gelinlik ihtiyacına cevap verecek bir dikimhane projeleri idi, bu sayede dışarıdan gelinlik satın alınmayacak Malatya ya bu hizmeti verebilecekleri belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız