SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelir 1.5 Milyon YTL Olmuş

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a gelir sağlamak amacıyla düzenlenen geceden yaklaşık 1.5 milyon YTL gelir elde edildiği bildirildi.

Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, Polat Rönesans Otel'de düzenlenen gecede İzzet Yıldızhan, Davut Güloğlu, Alişan, Bülent Serttaş, İbrahim Erkal, Tuğba Ekinci ve Selahattin Alpay gibi sanatçıların konser verdiğini belirterek, "Gece için biletler, bin YTL'den satıldı. 1 milyon YTL civarında gelir elde edildi. Birlik ve beraberlik adına düzenlediğimiz geceye katılanlara, maddi ve manevi destek verenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Dikkati çeken davetlilerin davetiyeleri 1.000 er YTL vererek alanlardan ziyade dost-yakın ve arkadaşlarını göndermiş olmalarıydı. Naklen yayınlanan gecede elde edilen gelirin, Mungan'ın söylediğinin aksine 1.5 milyon YTL olduğu bizzat malatyaspor başkanı Haşim Karadağ tarafından açıklandı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya'da Devlet Tiyatrosu'nun açılışı, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz dışındaki Malatya milletvekilleri de TBMM'deki bütçe görüşmeleri nedeniyle geceye katılamadı.

Gecede Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ birer konuşma yaptı. Malatya Milletvekili Öz, Malatyaspor'a maddi katkı için merkez Orduzu beldesi sınırları içerisinde bir hazine arazisinin Malatyaspor'a tahsis edilerek, kulübe gelir sağlanması için akaryakıt istasyonu yapılacağı müjdesini verdi. Belediye Başkanı Cemal Akın ise, her zaman Malatyaspor'a maddi ve manevi destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini dile getirdi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ da, kulübe destek veren Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ile Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ve Malatyaspor yönetim kuruluna teşekkür ederek, "Malatyaspor'un başarılı olması için elbirliği yapmamız gerekiyor. Malatyaspor sadece Haşim Karadağ ve yönetimin değildir. Tüm Malatyalılar'ındır. Bu nedenle herkes elini taşın altına koymalıdır" ifadelerini kullandı.

KATILANLAR..
Eminönü Belediye Başkanı; Nevzat Er
Pütürge Belediye Başkanı; Necdet Ayaydın
Bağcılar Belediye Başkanı; Lokman Çağrıcı
Prof. Ramazan Özdemir
Arguvan Vakfı Bşk, & Mastöb Genel Bşk. Yrd.& Chp İst. Maltepe Belediye Başkan Adayı; Sadık Semih Kayhan,
Arguvan Vakfı Yönetim Krl. Bşk. Yrd. ; Orhan Belli
Küçükçekmece Belediye Başkanı; Aziz Yeniay
Malatya Milletvekili; Ömer Faruk Öz
Malatya Mhp. Bld. Bşk. Adayı; Cümali Ünaldı
Ziya Doğan – Antrenör,
Gani Şavata, Sanatçı,
Selahattin Alpay, Sanatcı,
Miad Gnl. Bşk. & Mastöb Gnl. Bşk. Yrd. Yunus Akdaş,
Mev Bşk. & Mastöb Gnl Bşk. Yrd. Şaban Taçyıldız,
İst. Ticaret Mahkemesi Bşk. A. Metin Marmara
İst. Emniyet Müd. Yrd. Hasan Adak,
Malatya Belediye Bşk. H. Cemal Akın,
Av. Şevket Küçükaslan,
İst. Valiliği Özel Kalem Md. Nafi İlçin,
İst. Valiliği Özel Kalem Ramazan Tozal,
İst Vali Yrd. Ali Kazgan
Mastöb Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Doğan
İstanbul MHP İl Başkanı İhsan Barutcu
Malatya Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır.

SANATÇILAR
Davut Güloğlu, İzzet Yıldızhan, Berdan Mardini, Sinan Özen, Komedyen Sertaç, Bengü, Ahmet Şafak, İbrahim Erkal, Aydın Aydın, Alişan, Tuğba Ekinci.

FOTOĞRAFLAR: Dinçer ERGENEKONLU

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız