SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geliri Engelliler İçin

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:02:12
Geliri Engelliler İçin
A- A+ PAYLAŞ

Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası kapsamında öğrenci ve öğretmenler, elde ettikleri gelirleri engellilere bağışlayacak. 

Malatya Final Okulları öğrenci ve öğretmenleri anlamlı bir kampanyaya imza attı. Okul içerisinde kermes yapan öğrenciler, elde edilen geliri Beyazay Derneği Malatya Şubesine bağışladı.

Kermes ile ilgili bilgi veren Final Dergisi Dershaneleri Yönetim Temsilcisi Hasan Doğan, Malatya Final Okulları olarak Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftasını kutladıklarını kaydetti.

Doğan, çocuklara unutulmaya yüz tutmuş değerleri hatırlatmak amacıyla bu tür bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, "Unutulmaya yüz tutan değerleri hatırlatmak ve bu değerler üzerinden çocuklarımızı bilinçlendirmeyi amaçladık. Buradaki organizasyonun tamamı çocuklarımıza ve öğretmenlerimize ait. Burada elde edilecek gelirle, Beyazay Derneği'ndeki engelli çocuklarımıza yardım edilecek" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, öğrenci ve öğretmenleri düzenledikleri etkinlik dolayısıyla tebrik ederek, "Bu programın geliri Beyazay Derneği Malatya Şubesine bağışlanacak. Okulumuzu tebrik ediyorum. Engelli kardeşlerimize sahip çıkılması çok önemli. Bu tür etkinliklerin mutlaka artması gerekiyor.

Okulda düzenlenen kermese, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Final Dergisi Dershaneleri Yönetim Temsilcisi Hasan Doğan ile çok sayıda davetli katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız