SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geliri Mehmetçik Vakfı'na

0
Güncellendi - 2018-03-07 00:17:31
Geliri Mehmetçik Vakfı'na
A- A+ PAYLAŞ

Manisa’da Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği, gerçekleştirdiği dayanışma gecesinde elde ettiği bütün geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Manisa Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği tarafından Teras 2’de düzenlenen dayanışma gecesine sivil toplum kuruluşları da yoğun ilgi gösterdi. Gecede Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütleriyle büyük bir mücadele veren Mehmetçik için dua edilip, hayatını kaybeden şehitler için mevlidi şerif okutuldu.

Her yıl geleneksel birlik ve beraberlik gecesi düzenlediklerini ifade eden Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hacı Ali Özsoy, “Bu gecemizi bu yılda gerçekleştirdik. Bu yıl gecemizi anlamlı bir amaç için düzenledik. Geceden elde ettiğimiz bütün geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlamaya karar verdik. Bu konuda hemşehrilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız destek oldular. Bizler bugün bu geceyi yapıyorsak onların sayesindedir. Mehmetçiklerimizin Afrin’den zaferle döneceğine yürekten inanıyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Manisa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız