SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geliri Öğrenciler İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:18:44
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Kadınlar Kolu, “Kadın Dostu Kentler Projesi” kapsamında kız çocuklarının eğitimine katkı sağlayamaya yönelik bir etkinlik düzenledi. 

Malatya’da sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime katkı veren Malatya Eğitim Vakfı Malatya Kadın Kolları, “Kadın Dostu Kentler Projesi” kapsamında, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla yemek daveti verdi.

Altın Yunus Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemek davetinde gazetecilere açıklamada bulunan MEV Malatya Kadın Kolları Başkanı Belgin Tahtalı, “MEV Kadın Kolları olarak yemekli bir davet vermeyi düşünüyorduk. “Kadın Dostu Kentler Projesi” kapsamında bir yemek daveti vermek ve bu davetten elde edeceğimiz geliri de, kız çocuklarımızı okutmak ve onların eğitimlerine katkı sağlamayı amaçladık” dedi.

Bayanların, eğitime ve sosyal sorumluluk projelerine her zaman büyük duyarlılık gösterdiklerini kaydeden Tahtalı, “Bayanlarımız özellikle eğitim ve sosyal faaliyet çalışmalarında her zaman büyük destekler veriyorlar. Bu anlamda kız çocuklarının eğitimine katkı sağlayacağımız bu davete de yoğun bir katılım oldu. İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu Koordinatörü Müjde Demirkazık, bu noktada bize büyük katkı sağladı. Bu anlamda misafirlerimizden gelen her türlü geliri öğrencilerimizin eğitimleri için kullanacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız