SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelişigüzel Ateş Etmiş"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:14
A- A+ PAYLAŞ

BDP il binasının kurşunlandığı yolundaki haberler üzerine Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, olayla ilgili ayrıntılı bilgi verildi ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

"06.10.2012 günü bazı basın yayın organlarında “Malatya BDP İl binası kurşunlandı” şeklinde haberlerin yer aldığı görülmüştür.

Konu ile ilgili olarak yapılan araştırmada, 06.10.2012 günü saat 02.20 sıralarında İlimiz BDP İl Başkanlığının bulunduğu Dabakhane Mahallesi Halep Caddesi üzerinde bir şahsın etrafa gelişigüzel tabanca ile ateş ettiğinin görülmesi üzerine, M.K isimli şahıs 3 adet fişek dolu tabanca ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Şahsın alınan doktor raporu sonucunda, 1.79 promil alkollü olduğu, ayrıca anti sosyal kişilik bozukluğu ve madde bağımlılığı tanısı ile %55 oranında özürlü raporu bulunduğu tespit edilmiştir. 

Şüpheli M.K isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Olayın gerçekleşmesine müteakip olay yerinde yapılan araştırmalar sonucunda, 3 adet boş kovan elde edilmiştir. 

06.10.2012 günü BDP binasının bulunduğu Merkez İşhanı’nda yapılan incelemede, ön cephe camının alt kısmında 1 adet çatlak meydana geldiği, kurşun çekirdeğinin duvar dibine düştüğü tespit edilmiştir.

 Konu ile ilgili olarak Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca Adli soruşturmaya devam edilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız