SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelişim Liginde EYMS Zirve Ortağı

0
Güncellendi - 2017-09-26 00:19:56
Gelişim Liginde EYMS Zirve Ortağı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Gelişim Ligleri kapsamında Elit U19 Süper Ligi’nde mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, geride kalan 3 haftada topladığı 7 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Elit U19 Ligi’nde Evkur Yeni Malatyaspor, üçüncü hafta karşılaşmasında sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Kemal Dizdar, Ahmet Kılıç, Samet Öz hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor, 12’nci dakikada İbrahim Dilsiz, 32’nci dakikada da Muhammed Bilal Barman’ın kaydettiği gollerle 2-0 kazandı.

Ligde geride kalan 3 haftada 2 galibiyet, 1’deberaberlik alan Evkur Yeni Malatyaspor, kendisi gibi 7 puana sahip olan Göztepe’nin arkasında ikinci sırada yer alıyor.

EYMS U17 ELİT LİGİNDE BERABERE

Evkur yeni Malatyaspor, Elit U17 Süper Ligi’nde ise üçüncü haftada sahasında ağırladığı Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak, puanını 4’e yükseltti.

Ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor’a 3-2 mağlup olan sarı kırmızılılar, ikinci hafta deplasmanda Demir Grup Sivasspor’u 2-1 yenmeyi başardı. Sarı kırmızılılar, ligin üçüncü haftasında sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabee kaldı ve haftayı 4 puanla 10’ncu sırada tamamladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Kupada forma vermedikçe alt yapıya şampiyon olsalar ne fayda.
    0
    0
    Yanıtla