SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelişim Ligi'nde YMS'nin Rakibi Kayseri

0
Güncellendi - 2016-08-24 21:07:30
Gelişim Ligi'nde YMS'nin Rakibi Kayseri
A- A+ PAYLAŞ

Coca-Cola Gelişim Liginde 3. Bölge B Grubu’nda yer alan Yeni Malatyaspor’un ilk haftaki rakibi Kayserispor oldu.

2016-2017 sezonu Coca-Cola Gelişim Ligi U14, U15, U16, U17,U19 yaş gruplarına ait fikstür tff.org'da yayınlandı.

Takım başına ortalama 30 maç sayısının hedeflendiği ligler, öğrenci oyuncular da göz önünde bulundurularak 3-4 Eylül 2016 tarihinde başlayacak. Böylelikle  hafta içi oynanacak müsabaka sayısı azaltılırken, Genç Milli Takımların resmi müsabakaları öncesinde iyi bir hazırlık ve analiz döneminin oluşturulması planlandı.

Bu sezon 7 bölgede operasyonu yürütülecek ligler, gruplarda yer alan takım sayılarına göre 2 ve 3 devreli olmak üzere uygulanacak.  İlgili TFF Bölge Müdürlükleri koordinasyonunda yürütülecek olan liglerde; U14, U15 müsabakaları Cumartesi, U16,U17 müsabakaları Pazar, U19 müsabakaları ise haftalık programa göre Cumartesi ya da Pazar günü oynanacak.

Yeni Malatyaspor’un ilk hafta maç programı şöyle:

U19 Ligi 4 Eylül Pazar 11.00 Kayserispor-Yeni Malatyaspor

U17 Ligi 4 Eylül Pazar 15.00 Yeni Malatyaspor-Kaysersior

U16 Ligi 4 Eylül Pazar 13.00 Yeni Malatyaspor-Kayserispor

U15 Ligi 3 Eylül Cumartesi 14.45 Kayserispor-Yeni Malatyaspor

U14 Ligi 3 Eylül Cumartesi 13.00 Kayserispor-Yeni Malatyaspor 

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız