SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelişim Ligleri Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:47:44
Gelişim Ligleri Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

2015-2016 futbol sezonunda U14, U15, U16, U17 ve U19 olmak üzere 5 yaş kategorisinde organize edilecek olan Bölgesel Gelişim Ligleri 10-11 Ekim 2015 tarihlerinde başlayacak.

Bölgesel Gelişim Ligleri kapsamında bu sezon 74 profesyonel, 18 amatör kulüp toplamda ise 92 kulüp mücadele edecek. Bölgesel Gelişim U14, U15 Ligleri 9 grupta Bölgesel Gelişim U16 Ligi  8 grupta,  Bölgesel Gelişim U17 Ligi 7 grupta, Bölgesel Gelişim U19 Ligi ise 4 grupta oynanacak.

Bu sezon hayata geçirilen yeni uygulamayla Bölgesel Gelişim Ligleri'nde profesyonel ve amatör kulüpler ilk defa bir arada mücadele edecek. Bu yeni düzenleme pilot olarak 2 grupta uygulanacak. Sezon sonunda uygulamanın sonuçları değerlendirilecek ve elde edilecek veriler gelecek sezonlara ait planlamalara yön verecek.

-Yeni Malatyaspor F Grubu'nda mücadele edecek-

Yeni Malatyaspor, U14, U15, U16 ve U17 Liglerinde F Grubu'nda mücadele edecek. 12 takımın yer aldığı grupta şu takımlar yer alıyor: Adana Demirspor, Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Kahramanmaraş Belediyespor, Kayseri Erciyesspor, Maraşgücüspor, Mersin İdman Yurdu, Şanlıurfaspor, Şanlıurfa Gençlik Spor, Yeni Malatyaspor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız