SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelişim Programı' Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:07:09
'Gelişim Programı' Başladı
A- A+ PAYLAŞ

'KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması' (KUYAP) projesi kapsamında yürütülen 'Gelişim Programları' ilk uygulaması başladı. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde MTSO Salonu’nda düzenlenen 'Gelişim Programları'nın açılışında konuşan Eğitim Koordinatörü Buğra Barlas, “Üç günlük program katılımcılara verilecek sertifikalar ile sonlandırılacak. Toplam 15 ilde yürütülen proje kapsamında Kuyap Koordinasyon Birimi tarafından Malatya'da işverenler/üst düzey yetkililer ve çalışanlara yönelik ayrı ayrı planlanan ücretsiz gelişim programları Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek. Programa katılım için Malatya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki KUYAP Proje ekibine ulaşılması yeterli olacak” dedi.

Eğitmen Halit Mirahmetoğlu ise, eğitimin ilk bölümünde, “Küresel ekonomide değişim” ve “uyum yeteneği” kavramlarından yola çıkan program dahilinde, Değer Oluşturma ve İşletme Değer Zinciri, Pazarlama Stratejisi ve Pazarlama Planı, Konumlandırma, Etkinlik ve Pazara Nüfus Etme, Ekonomik ve Finansal Kontrol Araçları, İnovasyon, Fiyatlandırma Teknikleri ve Maliyet Analizi, Organizasyon ve İnsan Kaynakları Yönetimi başlıkları altında bilgiler aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız