SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelişime Ayak Uydurmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:06
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Özellikle büyükşehir ile birlikte mutlaka bizimde açılmamız ve gelişmelere, teknolojiye, konjektöre ayak uydurmamız lazım” dedi.

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci ve yönetim kurulu üyeleri MESOB Başkanı şevket Keskin ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret ederek, odalarına ve üyelerine verilen destek için teşekkür ederek, plaket takdim etti.

MESOB’a ziyarette konuşan Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci, “Odamıza ve üye esnaflarımıza verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Sizleri her zaman yanımızdan görmekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Keskin ise, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın yeni yönetimine başarılar dileyerek, “Başarılı olacağınızdan yürekten inanıyorum. Çünkü samimiyetiniz, birlik ve beraberliğiniz var, her şeyden önce saygınız var. Saygı olduktan sonra her şeyin peş peşe geleceğine ben inanan bir insanım. Eğer saygıyı kaybedersek, sevgi diye bir şey kalmaz. Birlik ve beraberlikte rahmet doğar. Ülkemizin. Dünyanın nasıl birlik ve beraberliğe ihtiyacı varsa, esnaf ve sanatkarımızın da birlik ve beraberlik içinde olması lazımki, Türkiye’de bir ses getirsin. Gücüm yettiği kadar, dilim döndüğü kadar bütün esnafın yanında olduğum kadar oda başkanlarımızın da yanındayım. Özellikle büyükşehir ile birlikte mutlaka bizimde açılmamız ve gelişmelere, teknolojiye, konjektöre ayak uydurmamız lazım” diye konuştu. Ziyaret sonunda Demirci, MESOB Başkanı Keskin’e plaket takdim etti.

ESKKK’ya yapılan ziyarette ise Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci, ESKK Başkanı Ali Evren’e plaket vererek, odaya ve oda üyelerine verilen destek için teşekkür etti. ESKKK Başkanı Ali Evren ise, “Görevler gelip geçicidir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanındayız. Esnaflarımızın ne zaman burada bir sıkıntısı olursa biz her zaman çözüm için yanınızdayız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız