SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelişme Adına, Kardeşlik Adına'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:41:22
'Gelişme Adına, Kardeşlik Adına'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi’nde temsil edilen sektörlerin sorun ve taleplerinin dinlenmesi için başlatılan “Sektör Toplantıları” kapsamında mimar ve mühendislerin sorunları dinlendi.

TSO Meclisi’nde 18. Meslek Komitesinde temsil edilen mimar ve mühendislerin sorun ve taleplerine yönelik olarak organize edilen toplantı TSO binasının konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç,  TSO Meclis Başkanı Sami Payza, TSO Meclisi 18. Meslek Grubu Üyeleri,  mimar ve mühendis odaları yöneticileri, mimar ve mühendisler katıldılar.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ortaya çıkan sorunların çözümü için üzerlerine düşen herhangi bir görev olması halinde bunun memnuniyetle yerine getireceklerini belirterek, bu konuda her zaman öneri ve taleplere açık olduklarını ifade ettiler.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Bundan böyle yine elimizden geldiğince hem şehrin birlikteliği adına, beraberliği adına, kardeşliği adına hem de ticaretin ve sanayinin gelişmesi adına üzerimize düşen görevin gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Biliyorsunuz, Malatya TSO Meclisi’nde 30 meslek komitesi var. Ben özellikle 18. Meslek Komitesine teşekkür ediyorum. Yıllarca bu kürsüde hep ifade ettim; eğer Meclis’in çalışması ve şehre katkısını arzu ediyorsak bu tür toplantıları hiç değilse yılda 1-2 kez bütün meslek komitelerinde yapılması gerektiğini ve sorunları burada tartışır olmamız ve tartışmış olduğumuz konularında ilgili yerlere bizler tarafından takipçisi olmak ve onların çözümü noktasında bir gayret ve çaba içerisinde olmanın hep düşüncesini yaşadık, gayretini yaşadık. Geçmişte belki yer olarak eski binamızda bu tür toplantıların imkanı yoktu. Ama artık Malatya’ya yakışır, üyelerimize yakışır bir binayı Malatya’ya kazandırmış olduk. Amacımız bütün meslek komitelerinin sorunlarını ve taleplerini burada tartışır olmak ve çözüm arayışlarında müşterek hareket etmektir. Mimar ve mühendislerimizin yaptığı bu çalışmanın diğer meslek komitelerine de örnek olmasını diliyorum. Yılda en az 2 kez bu tür toplantıların organize edilmesi, şehrin gelişimi adına atılan önemli bir adımdır diye düşünüyorum” dedi.

Toplantıda mimar ve mühendis odaları yöneticileri ve temsilcileri ile mimar ve mühendisler sorun ve taleplerini tartıştılar. Toplantı sonrasında oluşturulacak rapor da geçen sorunların çözümü için TSO yönetimi girişimlerde bulunacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız