SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelişmeler Olumlu Etki Yaptı'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, sabah bölümünde yapılan çalışmada kondisyon yüklemesi yapıldı. Teknik Sorumlu Mustafa Taşar yönetiminde çalışan futbolcuların hırslı ve istekli oluşları gözlerden kaçmadı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar, "Malatya'daki hazırlık dönemimizin üzerinden 23 gün geçti. Karamsar ve olumsuzluklarla dolu bir tablo vardı. Sonuçta burası Malatyaspor ve büyük bir camiadan bahsediyoruz. Herkesin ortak paydası ve değerinin korunması için seve seve görev aldık. Malatyaspor bu yol ilerlemek zorundaydı. Bugün gelinen nokta da birçok olumsuzluk geride bırakıldı. Yapılması gerekenleri bizler sahada en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sonuçta faydalanmamız gereken futbolcuları kadroya kattık ve 1-2 oyuncuyla daha görüşmelerimiz devam ediyor. Gelinen noktada Malatya'nın en büyük kurumu ve değeri olan Malatya Belediyesi, önemli bir adım attı. Buradan onlara teşekkür ediyoruz. Sonuçta kulüpler günümüz şartlarında ekonomik olarak büyük zorluklar çekiyorlar. Bu süreci geçebilmemiz için gerçekten belediyemizin gücüne ihtiyacımız vardı. Malatya Belediye Bakanımız Ahmet Çakır, en iyi şekilde olumsuzlukları geçmemizi sağladılar. Bu olumlu gelişme futbolcular üzerine büyük etki oluşturdu. Umarız ki, bütün bu olumsuz şartları en iyi şekilde geçirip, bunları sahaya yansıtma adına uzun vadeli düşünülürse zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Malatya'da her şey kısa vadeli düşünülüyor. Bu süreci Malatyaspor iyi değerlendirip, yapılanma adına uzun vadeli bir çalışma yaparlarsa, bence bundan daha iyi bir fırsat olduğunu düşünmüyorum. İnşallah bu yapılanmayı zaman içerisinde oluştururuz. Bunun içerisine gayret olarak, sorunları aşmada ve beklentiler konusunda düşünceler farklı noktalara çekilmezse, sahada da en iyi sonuçları alırız" dedi.

Malatya'da gerçekleştirilen yeni sezon hazırlıklarının olumsuz bir tabloyla başladığını ifade eden Taşar, "Takım içerisinde bir karamsarlık vardı. Halen de bazı kesimler tarafından bu karamsarlık sürmektedir. Her şeye rağmen Malatyaspor büyük bir markadır. Zaman içerisinde takımı belirli bir hedefe sokmak çok zor olmayacak. Ama önemli olan sabrın ve zamanın bir gerçeği olduğunu, hedef büyükse yapılanmayı uzun vadeye yaymanın şart olduğu bilinmelidir. Çünkü bu yapılanmalar birden bire oluşmuyor. Mevcut kadromuz güven ve ekonomik konularda çok büyük sıkıntılar çekmiş. Zaman içerisinde bunları aşmak istiyoruz. Hedef konusunda bugün bir şey söylemek çok zor ama zamanla elimizdeki mevcut kadroyla bu ligi kaldırabiliriz. Oynayacağımız maçlara ve yapılanmaya göre hedef belirlemek çok daha kolay olacak" diye konuştu.

Taşar, Malatya Belediyesi'nin belirlediği bir ekonomik yapı olduğunu ve bunların dağılımıyla ilgili istişare kurulu oluşturulduğunu söyleyerek, "İstişare kurulu ile futbolcular görüşme yaptı. Bütün pürüzleri gidermiş durumdayız. Geriye kalan ufak tefek pürüzlerde çözüldükten sonra futbolcularla sözleşme imzalanacak. Sözleşmeler imzalandıktan sonra da kampa gideceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız