SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelişmeye Açık Sektörler Belirlenmeli..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, teşviklerin bölgesel ve sektörel olmasını istediklerini belirterek, "Yeni hükümetten istihdamı artırıcı politikalar bekliyoruz" dedi.

MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve MASİAD Başkan Yardımcısı Murat Gümüş, Nostalji Kafe'de birlikte basın toplantısı düzenleyerek Malatya'da yapılan Doğu, Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısının içeriği ile ilgili bilgi verdi.

MASİAD Başkanı Güngör, "Yeni hükümetten iş insanları olarak öncelikli beklentimiz ekonomik büyümenin sürdürülmesidir. Ekonomik büyümenin bundan sonra istihdam yaratıcı politikalarla desteklenmesi Türkiye için ve özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri için hayati önem arz etmektedir. Bunun için bir yandan bu bölgelerdeki altyapı yatırımları hızlandırılmalı, bir yandan da bölgelere özgü teşvik yasaları çıkarılmalıdır. Teşvik yasalarının hem yöreye ve hem de sektöre özgü çıkarılması bu bölgelerimizde girişimciliği hızlandıracak, atıl durumda olan sektörleri harekete geçirecektir" şeklinde konuştu.

Güngör, yeni hükümetten Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da gelişmeye açık sektörlerin belirlenmesini ve bu sektörlere göre teşvik yasalarının çıkarılmasını istediklerini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız