SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geliyorum Diyen Kaza!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:37
Geliyorum Diyen Kaza!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye araç çarptı. Kazada yaya ağır yaralanırken, genç sürücü uzun süre gözyaşı döktü. 

Çevre yolu AVM arkasındaki alanda üst geçidi kullanmayan Abuzer K.’ya, Nasif Y. yönetimindeki 33 TU 388 plakalı araç çarptı. Abuzer K., çarpmanın etkisiyle savrulurken, sağlık ekipleri çağrıldı. Abuzer K., ambulansla Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kazaya karışan araç sürücüsü yaşadığı şok nedeniyle uzun süre gözyaşı döktü. Genç sürücüyü çevredekiler sakinleştirirken, yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından boya olan yol temizlik ekiplerince temizlendi. Kazanın yaşandığı bölgede orta refüj demir korkuluklarla kapalı olmasına rağmen, yayalar uzakta olan üst geçidi kullanmak yerine hayatlarını tehlikeye atarak korkulukların üzerinden atlayarak yolun karşısına geçiyor.

Kaza, çevre yolundaki alt geçit girişinde olurken, burada yayaların karşıdan karşıya geçmesi yasaklanmış durumda. Ancak; yayaların karşıya geçmesini engellemek amacıyla yapılan demir korkuluklarda bazı kişiler tarafından 'kaçak geçitler' açıldığı biliniyor. Yetkililerin bu duruma hiç bir müdahale etmemesi, kazalara davetiye çıkarıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız