SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gelmişler, Ben Yoktum..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tekel Fabrikası arsasını İngiliz-Amerikan şirketi BAT'tan 20 milyon dolar karşılığında satın alan Kays Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş yöneticileri ile her hangi bir görüşme yapmadığını söyledi.

Malatyahaber.com’un Tekel arsasının satışı ile ilgili olarak “ Tekel Sigara fabrikasının arsasını alan şirketin yöneticileri ile Malatya Belediyesi ile arasında arsanın özellikle de imar durumu hakkında bir görüşme yapıldığı duyumları var. Doğru mu?” yönlü sorusunu Başkan Çakır, “Alanları tanımıyorum. Hiç görüşmedim. Değişik gruplar çeşitli zamanlarda geldiler ve arsanın imar durumu ile ilgili olarak bizden bilgi aldılar ama onlar neticelenmedi. Satın alınmadan önce bazı insanlar bizimle görüşmeye geldiler. Değişik yerlerde de söylediler. Şimdi satın alanlarda bizimle görüşmeye gelmişler ama ben yoktum. Arkadaşlarla görüşmüşler. Ama bize imar durumu ile ilgili yazılı bir başvuru yapmadılar. Nerden çıkıyor bu dedikodular anlamış değilim. Bölgenin imar durumu belli. Tabi ki satın alanlar bir proje hazırlarlar ve gelirler. Buna da meclis karar verir. Ama şurası kesin ki, o bölgede yoğunluğu artırıcı, şehrin dokusuna yapısına aykırı hiçbir projeye onay vermeyeceğiz” diye yanıtladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız