SON DAKİKA
SON DEPREMLER

GEM İçin Seçmelerin İlk Aşaması Yapıldı..

A- A+ PAYLAŞ

Güreş Eğitim Merkezleri'ne alınacak olan öğrencileri belirlemek için Malatya'da birinci aşama müsabakalar ve testler gerçekleştirildi.

Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, Yeşiltepe Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Güreş Eğitim Merkezleri için seçmeler yapıldığını belirtip, seçmelere İlköğretim 5. ve 6.sınıflardan, 1993-1994 doğumlu 45 sporcu öğrencinin iştirak ettiğini bildirdi. Müsabakalarda en fazla Arapgir Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri başarılı oldu.

Yapılan müsabakalarda kilolarında birinci ve ikinci olan öğrenci sporcuların, Ordu'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Güreş Eğitim Merkezleri ikinci kademe müsabaka ve sınavlarına katılacakları, burada başarılı olanların ise Malatya'ya en yakın Güreş Eğitim Merkezleri'nde okuma hakkını elde edecekleri kaydedildi.

Malatya'daki müsabakalarda kilolarında ilk 2 dereceye giren ve ikinci kademeye yükselen öğrenciler ile okulları şunlar:
"25-27 kilo: Hacı Mınış (Arapgir YİBO), 2 - Hüseyin Kan (Arapgir YİBO), 30 kilo: Yusuf Altun (Arapgir YİBO), 2- Hanifi Sağlam (Arapgir YİBO), 33 kilo. Hasan kaplan(Tevfik Memnune İlk), 2- Cemil Bildirici (Arapgir MYO), 37 kilo: Ufuk Sönmez (Arapgir YİBO), 2- Akın Karatay (A.Kadir Eriş ilk), 41 kilo: Y. Emre Yılmaz (A.Kadir Eriş ilk), 2- Mesut Mınış (Arapgir YİBO), 45 kilo: Ozan Yedekçi (Arapgir YİBO), 2- Celal Seçginli (A.Kadir Eriş İlk), 50 kilo. Sabri Çan Özbey( A.Kadir Eriş İlk), 60 kilo. Ö.Faruk Kiziroğlu (A.Kadir Eriş İlk), 70 kilo: Emre Ateş (A.Kadir Eriş İlk), 2- Mehmet Acun ( A.Kadir Eriş İlk)".

A.Kadir Eriş İlköğretim Okulu'ndan Murat Erkuş ve Ahmet Parlak İlköğretim Okulu'ndan Ali Şahin de, teknik heyet tarafından başarılı görülüp, 2. kademe maçlarına seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız