SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gemi Artık Su Almasın”

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:08:38
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, esnaflardan destek isteyip, “Bu gemiye birlikte binelim, birlikte inelim. Bu gemi artık su almasın” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, yerel seçim çalışmaları kapsamında İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek gezip el sıkışan Kıtlık, sıkıntı ve talepleri de dinledi. Kıtlık’a ziyaretinde MHP Eski İl Başkanı Ömer Ekici ve Eski MYK Üyesi İzzet Sarıbaş da eşlik etti.

Battalgazi’nin belediye başkanının bütün Battalgazililer olacağına vurgu yapan Fahrettin Kıtlık, “Destek verin Battalgazi’yi birlikte şekillendirelim, kişiler yönetmesin hep birlikte yönetelim. Bu gemiye birlikte binelim, birlikte inelim. Bu gemi artık su almasın. Battalgazi belediye Başkanı ben olmayacağım, bütün Battalgazililer olacak” dedi.

Fahrettin Kıtlık, “Sürekli alkış çalan adamdan zarar gelir. Yanlışımız olduğu zaman karşımıza dikilin. Sürekli alkış çalan adamdan zarar gelir. Seçim çalışmalarım esnasında bile yanlış yaptığım herhangi bir konu olursa karşıma dikili ve beni uyarın. İnsanoğlu hata yapabilir. Herhangi bir hizmet yapılacaksa esnaf olarak siz buraların sorunlarını ve ihtiyaçlarını daha iyi bilirsiniz. Bu konuda bizlere yol gösterici olun” şeklinde konuştu.

Kıtlık, esnafın sıkıntı ve sorunları hakkında da bilgiler vererek, elinden gelen desteği esirgemeyeceğini belirtti. Kıtlık, “Esnafımızın çoğu AVM’den ve trafikten şikayetçi. AVM’den dolayı iş yapamadıklarını söylüyorlar ve iş yerlerinin önünde duran araçlara da hemen ceza yazıldığı için işlerinin durgun olduklarını ifade ettiler. İnönü Caddesi esnaflarına verdikleri desteklerden ötürü de teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız