SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Avukatlardan Kitap Yardımı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu'ndaki genç avukatların oluşturduğu Aktif Hukukçular Platformu üyesi avukatlar, Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu'na 200 adet kitap hediye etti.

Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu'nun yeni binasına kavuşmasını ardından yeni kütüphanenin oluşturulması için başlatılan kitap kampanyasına Aktif Hukukçular Platformu Üyesi avukatlar da katılarak 200 adet çeşitli kitaplardan oluşan bir bağışta bulundular.

Kitapların teslim törenine katılan Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, genç avukatlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, Baro olarak yılsonunda en fazla kitap okuyan öğrenciye bir hediye verecekleri sözünde bulundu.

Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Kemal Aslan, "Malatya'daki bütün avukat arkadaşlara teşekkür ediyorum. Malatya halkından okulumuza kitap bağışında bulunmalarını istiyorum" dedi.

Aktif Hukukçular Platformu adına konuşan Av. Tuğba Bayhan da kitap bağışında bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, "Hepimiz duyarlı olalım, geleceğimiz daha güzel olsun" ifadesini kaydetti.

Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Zafer Hasdemir'de avukatlara teşekkür ederek, kampanyaya ilgi beklediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız