SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Doktor Kazada Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında genç doktor hayatını kaybederken, doktor olan eşi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yakınca Kasabası Onbin Konutlar mevkiinde meydana geldi. Malatya 112 Acil Servisinde görevli Dr. Hacı Muhammet Zeyveli'nin (29) kullandığı otomobil, başka bir otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan Doktor Hacı Muhammet Zeyveli, Beydağı Devlet Hastanesi Acil Servisinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı kazada yaralanan Dr. Zeyveli'nin 28 yaşındaki doktor eşi Zeynep Zeyveli'nin de Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Cuma gecesi 22.30 sıralarında Yakınca beldesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kenan Işık Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasının Dr. Hacı Muhammet Zeyveli yönetimindeki 44..446 plakalı otoya, 24 yaşındaki E.Ç. adlı şahsın yönetiminde bulunan 44..544 plakalı otonun çarpması sonucu olduğu bildirildi.

Dr. Zeyveli’nin kendisi gibi doktor olan eşi 28 yaşındaki eşi Zeynep Zeyveli’nin de ağır yaralandığı kazayla ilgili olarak polis raporunda ”04.06.2010 günü saat: 22.30 sıralarında şüphelinin kullandığı iddia edilen 44 -- 544 plaka sayılı aracın 44 -- 446 plaka sayılı araca çarpması sonucu kaza olayı meydana gelmiş, yaşanan bu kaza olayında H.M.Z. isimli şahıs EKS olmuş, müşteki ve şüphelinin müşahede altında olmaları sebebiyle ifadeleri alınamamış, konu ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.“ bilgisi yeraldı.

Zeynep Zeyveli'nin de İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda araştırma görevlisi doktor olduğu bildirildi.

Hacı Muhammet ve Zeynep Zeyveli çiftinin 4 ay önce evlendikleri kaydedildi.

Bu arada, Doktor Hacı Muhammet Zeyveli'nin cenazesi Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra defin edilirken cenaze namazına, AKP Malatya milletvekili İhsan Koca, Sağlık Müdürü Dr.Hacı Bayram Zengin, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, AKP Malatya il başkanı Mustafa Şahin, AKP'li yöneticiler, sağlık ve 112 çalışanları ile Zeyveli ailesi katıldı.

Aynı anda Mehmet Atilla ve Vesile Boran'ın da cenaze namazı kılındı.

ÖLMEDEN BİR GÜN ÖNCE..
Malatya'da kazada hayatını kaybeden doktorun, bir gün önce suda boğulan gence son anda müdahale ederek hayata yeniden döndürdüğü ortaya çıktı.

Dr. Hacı Muhammet Zeyveli'nin, bir gün önce Orduzu kasabasında suda boğulan gence son anda müdahale ederek hastaneye kavuşturduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız