SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Erkekler Basketbolda Final

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:17:55
Genç Erkekler Basketbolda Final
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da okullar arası düzenlenen genç erkekler basketbol il birinciliği müsabakaları sonucunda Rahime Batu Koleji, finalde Bilim Koleji'ni 46-30 mağlup ederek, il birincisi oldu. 
 
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakalar sonucunda finalde Rahime Batu Koleji ile Bilim Koleji karşılaştı. Müsabakayı 46-30 kazanan Rahime Batu Koleji, il birincisi oldu. Müsabakalar sonucunda, Rahime Batu Koleji birinci, Bilim Koleji ikinci, Kolukısa Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız